Υπό Κατάληψη το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Υπό κατάληψη τελεί αυτή την ώρα το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής από την “Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγ. Παρασκευής“.

Σε  φυλλάδιο που διανέμουν αναφέρουν τα εξής:

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σήμερα 14 φλεβάρη 2012 αποφασίσαμε συλλογικά να καταλάβουμε το δημαρχείο. Η αιτία είναι η καθημερινή εξαθλίωση των ζωών μας, που εντείνεται περισσότερο μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και η δολοφονική καταστολή κάθε μορφής αντίστασης, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την πορεία της Κυριακής 12 Φλεβάρη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν δεκάδες τραυματίες και συλληφθέντες. Ανάμεσά τους και ένα μέλος της Ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων Αγίας Παρασκευής, που συμμετείχε στο οργανωμένο μπλοκ της συνέλευσης που διαλύθηκε από τα χημικά στο Σύνταγμα.

Είμαστε άνεργοι-ες, επισφαλείς εργαζόμενοι-ες, φοι΄τητές-τριες, κάτοικοι της περιοχής. Μετατρέπουμε το Δημαρχείο της πόλης σε κέντρο αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό που επιβάλλουν τα πολιτικά και οικονομικά αφεντικά.

Καλούμε όλους-ες τους/τις κατοίκους της Αγίας Παρασκευής σε ανοιχτή συνέλευση, σήμερα στις 6:30μμ στο κατειλημμένο δημαρχείο για να συνδιαμορφώσουμε τους όρους της ζωής μας με δομές αλληλεγγύης και αντίστασης και να αποφασίσουμε μαζί για τη συνέχιση του αγώνα.

Άμεση απελευθέρωση Παύση κάθε δίωξης των συλληφθέντων

Αντίσταση-Αυτοοργάνωση-Αλληλεγγύη σε κάθε γειτονιά

Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6:30 ΣΤΟ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγ. Παρασκευής.

Σε λίγο θα σας έχουμε νεώτερα. Απ’ ότι μαθαίνουμε ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς πηγαίνει στο Δημαρχείο. Αναμένουμε τις εξελίξεις.