Δεν μας κάλυψαν τα μετεωρολογικά δρώμενα …

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τα μετεωρολογικά αστραπόβροντα μεταξύ Κορακίου Αγίας Παρασκευής και Βασίλη Γιαννακόπουλου, αλλά μείναμε ακάλυπτοι από τις απαντήσεις που εδόθησαν!

Περιμέναμε κάτι ποιό δυνατό από έναν τέως Δήμαρχο και αρχηγό παράταξης και όχι μια λογοτεχνική έκθεση.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τις απαντήσεις και τα σημεία που δεν μας κάλυψαν.

Ο κος Γιαννακόπουλος αντικρούει τον ορισμό “αποδυναμωμένη παράταξη” μιλώντας για εκδηλώσεις σε αμφιθέατρα και αίθουσες λες και γέμισε το Ολυμπιακό στάδιο … Σε μια πόλη των 100.000 κατοίκων το να γεμίσεις (;) το θεατράκι (όπως συχνά αναφέρεται) του 2ου Γυμνασίου είναι μηδαμινό. Αν και νομίζω ότι ο γράφων στο Κοράκι δεν αναφέρεται σε αυτό, αλλά στα προβλήματα που υπάρχουν με δυνατά και φέροντα πολλούς ψήφους στελέχη της παράταξης. Όταν τέτοια στελέχη είτε αποχωρούν, είτε είναι δυσαρεστημένα και ζητούν συγκεκριμένες κινήσεις μέσα στην παράταξη  οι οποίες δεν πραγματοποιούνται, τότε δεν οδηγούν σε αποδυνάμωση; (Και γιατί αυτά τα στελέχη στην εκδήλωση σε τοπική ταβέρνα δεν είχαν θέση σε τραπέζι, αλλά στεκόνταν όρθια κοντά στην είσοδο της κουζίνας του μαγαζιού;)

Ας πάμε τώρα στο περιβόητο “χρίσμα” που όλοι το λαχταρούν αλλά κατόπιν το “απαρνιούνται τρίς”. Είναι ψέματα ότι στις εκλογές ο κος Γιαννακόπουλος πήρε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ; Που είναι λοιπόν οι λασπολογίες; Εξηγήστε μου, γιατί όλοι αφού αγωνιστούν να πάρουν το χρωματισμό κάποιου κόμματος, κατόπιν δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση; Ποιός νομίζουν ότι θα το πιστέψει;  

Όσον αφορά το σήριαλ της “αντιπολίτευσης”, δεν νομίζω ότι ο τέως Δήμαρχος μας έχει δώσει ηχηρά παραδείγματα θετικής όπως λέει αντιπολίτευσης. Και μιας κι εμείς έχουμε παραστεί και μάλιστα βιντεοσκοπήσει Δημοτικά Συμβούλια μπορούμε να πούμε ότι η γενική εικόνα αντιπολίτευσης είναι  πολύ χλιαρή. Γνωρίζει καλά ότι αυτή δεν είναι μόνο δική μας άποψη, αλλά του το έχουν τονίσει πολλοί κατά καιρούς, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι κάνει λάθος.

Και για να συμμετάσχω κι εγώ λίγο στα μετεωρολογικά δρώμενα θέλω να πω στον κο Γιαννακόπουλο ότι θα εξακολουθούν να υπάρχουν σύννεφα και ομίχλες όταν ο ίδιος δεν φροντίζει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για ν’ ανοίξει ο ουρανός πρέπει να φυσήξει αέρας, αλλά προς το παρόν υπάρχει άπνοια και κουφόβραση (όπως λέμε στο χωριό μου) …

Λένα Μαρκή