Η σελίδα, της σελίδας, ω Θεέ μου τι σελίδα είναι αυτή; (νεότερη εξέλιξη)

Εδώ και καιρό άκουγα διάφορα σχόλια για την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου και σκεφτόμουν ότι είμαστε λίγο υπερβολικοί και ψάχνουμε διαρκώς να βρούμε  “μαύρες τρύπες”. Άντε έλεγα οικονομική κρίση έχουμε, ας μην περιμένουμε και πολυτέλειες.

Όμως σήμερα απογοητεύτηκα τελείως!

Μπαίνοντας στην ανάρτηση με την ομιλία του Δημάρχου στο Δημοτικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, έπαθα σοκ με τις φωτογραφίες που αντίκρισα. Δείτε εδώ και θα καταλάβετε. Παντού ομίχλη λες και έπιασε φωτιά το αμφιθέατρο!

Μα είναι δυνατόν να ανεβαίνουν στην επίσημη σελίδα ενός  μεγάλου Δήμου τέτοιας ποιότητας φωτογραφίες; Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι  … ντροπή.

Ποιός φταίει γι’ αυτό το χάλι; Κατά την άποψή μου, και αυτός που έστειλε τις φωτογραφίες αλλά και αυτός που τις ανέβασε στη σελίδα. Ας μην έβαζαν καθόλου φωτογραφίες, αν και γνωρίζουν οι υπεύθυνοι πολύ καλά, ότι υπάρχουν κι άλλες πηγές που μπορούσαν να τους στείλουν καθαρές φωτογραφίες.

Εγώ δεν δέχομαι να πληρώνω 7500€ το χρόνο για προχειρότητες. Και επί τη ευκαιρία δεν είναι σωστό πλησιάζοντας στην επέτειο της 25ης Μαρτίου να αναρτώνται θέματα που αφορούν αποκριάτικες εκδηλώσεις που έγιναν πριν ένα μήνα. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει όταν μιλάμε για την ηλεκτρονική εικόνα του Δήμου, σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει γίνει ο Νο 1 τρόπος επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Εύχομαι να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αναφέρομαι σ’ αυτό το θέμα, γιατί αξίζουμε κάτι καλύτερο και με τα χρήματα που πληρώνουμε πρέπει να έχουμε το άριστο.

Λένα Μαρκή

 Νεότερες εξελίξεις 9 Μαρτίου 2012:

Ευτυχώς μετά την παραπάνω παρέμβασή μας κάποιοι κατάλαβαν το ατόπημα και απέσυραν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από την σελίδα του Δήμου. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και με λίγη προσοχή θα έχουμε το αποτέλεσμα που μας αξίζει σαν ένας μεγάλος Δήμος.