Ο σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων φροντίζει τα φυτά της γειτονιάς

Ο περιβαλλοντικός πολιτιστικός σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων απόλαυσε την ηλιόλουστη σημερινή μέρα (18/3/12) δουλεύοντας σκληρά κοντά στη φύση.

Συγκεκριμένα κλάδεψαν, καθάρισαν και φύτεψαν φυτά στο τρίγωνο των οδών Θάλειας, Κανάρη & Π. Μελά, στον Άγιο Δημήτριο. Όμως δεν ήταν μόνοι τους. Από τον σύλλογο ήταν ο πρόεδρος κ. Ματσούκας, η γραμματέας κ. Κουτσογιάννη, η κ. Κούγια,  ο κ. Λογοθέτης και κάτοικοι της περιοχής. Το παρόν έδωσαν και προσέφεραν στην προσπάθεια  οι κκ Σταθόπουλος, Βουτσινάς, Γουργούλης, Γαβράς, Ι. Σιδέρης & Φωτεινού. Όλοι δούλεψαν για να καθαριστούν τα φυτά και τα δέντρα και φύτεψαν νέα δέντρα.

Συμμετείχαν ακόμα και μικροί φίλοι -παιδιά- και μαμάδες δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω, ότι όλοι διασκέδασαν και γέλασαν με την ψυχή τους, πράγμα που μας διδάσκει οτι φροντίζοντας την φύση κάνουμε καλό και στον εαυτό μας.

(Φωτογραφικό υλικό έχει σταλεί από τη σελίδα μας www.aparaskevi-images.gr/test στον σύλλογο για τις ανάγκες του δελτίου τύπου και την αποστολή του προς τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης).

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συλλόγου:

Αγία Παρασκευή, 18 Μαρτίου  2012

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ο σύλλογος μας πραγματοποίησε   σήμερα, Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 περιβαλλοντική εξόρμηση στη συνοικία  μας. Τα Μέλη του Δ.Σ  με επικεφαλής τον Πρόεδρο, εθελοντές πολίτες και μαθητές του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής κλάδεψαν  και συντήρησαν  τα δέντρα στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και στο τρίγωνο της οδού Θάλειας δίπλα στη στάση  Μετρό της Δουκίσης Πλακεντίας και φύτεψαν δεκαπέντε δέντρα στις οδούς  Κανάρη & Π.Μελά.

Παρόντες στην περιβαλλοντική μας  δράση ήταν  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Βουτσινάς, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « Νίκη για την Αγία Παρασκευή» Γιάννης Σταθόπουλους,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Γαβράς, Γιάννης Γουργούλης, Γιάννης Σιδέρης και Ζωή Φωτεινού και το ενημερωτικό site της πόλης μας  www.aparaskevi-images.gr/test.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

            Ο Πρόεδρος                                                       Η Γεν. Γραμματέας

   Γιώργος Ματσούκας                                               Παρασκευή Κουτσογιάννη