Ζητάει συγνώμη, ανακαλεί και δηλώνει ότι τιμά τον Γιάννη Σταθόπουλο και τη «ΝΙΚΗ» η εφημερίδα «ΓΕΙΤΟΝΙΑ»

Η  μήνυση  που  υπέβαλε ο  Δημοτικός  Σύμβουλος  Γιάννης  Σταθόπουλος κατά του Ν. Νικολαίδη, εκδότη της εφημερίδας «Γειτονιά»  για σειρά δημοσιευμάτων του, εκδικάστηκε στις 2 Μαρτίου. Ο μηνυθείς υπέγραψε δήλωση ότι:

«Σε καμία περίπτωση δεν επεδίωξα να πλήξω την τιμή και την υπόληψη του κ. Σταθόπουλου Ιωάννη, τον οποίο τιμώ, σέβομαι και εκτιμώ, τόσο ως επαγγελματία καταξιωμένο ιατρό, όσο και ως πολιτικό πρόσωπο του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την πολυετή αυτοδιοικητική του δράση και ως δημοτικό σύμβουλο σήμερα και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή».

Του ζητώ συγγνώμη και δηλώνω ότι τα περιγραφόμενα στην έγκληση του δημοσιεύματα και τις φράσεις για τις οποίες νιώθει θιγμένος και προσβεβλημένος τις ανακαλώ διότι δεν του αρμόζουν και δεν αποτελούν γνώμη μου.

Τέλος, δεσμεύομαι να δημοσιεύσω την παρούσα δήλωσή μου στα αμέσως δύο επόμενα φύλλα της εφημερίδας «Η Γειτονιά μας» και συγκεκριμένα στην πρώτη σελίδα αυτής σε καταχώρηση 1/8, προς αποκατάσταση της φήμης, του γοήτρου και της αξιοπρέπειας του κ. Σταθόπουλου και θα αποφύγω στο μέλλον απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό του.»

 

Κατόπιν αυτής της δήλωσης, ο Γιάννης Σταθόπουλος απέσυρε τη μήνυσή του.

Αγία Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012