ΑΝΑΝΕΩΣΗ//Μήνας ραγδαίων εξελίξεων …

Καταλυτικές και ραγδαίες αναμένονται μέσα στην εβδομάδα οι εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο, με επίκεντρο το Δημοτικό Συμβούλιο και πρωταγωνιστές τον επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης, τέως Δήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο κ. Β. Γιαννακόπουλο, τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Σταθόπουλο, τον επικεφαλής της παράταξης “Αγία Παρασκευή-Νέα εποχή, Αδέσμευτη νέα πόλη” και δημοτικό σύμβουλο κ. Κ. Κουβόπουλο και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Φ. Αλεξόπουλο.

Συγκεκριμένα ο κ. Β. Γιαννακόπουλος με σημερινές έγκυρες πληροφορίες μας, αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλου να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Β΄Αθήνας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του προσεχούς Μαϊου. Σημειωθέντως ότι ο κ. Β. Γιαννακόπουλος δέχτηκε ανάλογη πρόταση από την πρόεδρο της “Κοινωνικής Συμφωνίας” κ. Λούκα Κατσέλη την οποία όμως και απέρριψε ευγενικά.

Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ Γ. Σταθόπουλος έκανε αποδεκτή ομόφωνη απόφαση όλων των κομμάτων, όπως αναλάβει καθήκοντα Διοικητή του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας, δηλαδή του ΙΚΑ, με διάρκεια διετούς θητείας.

Εξάλλου ο κ Φ. Αλεξόπουλος σήμερα έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” κ. Π. Καμμένο, για να είναι υποψήφιος βουλευτής της Β΄Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του προσεχούς Μαϊου.

Όσον αφορά τον κ. Κ. Κουβόπουλο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκαταλείπει την πολιτική και αναλαμβάνει μεγάλη διοικητική θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας μας τον Άρειο Πάγο.

Ως εκ τούτου επέρχονται ραγδαίες ανακατατάξεις στη σύνθεση και τη μορφή του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, οι οποίες έχουν ως εξής:

  1. Τη θέση του κ. Β. Γιαννακόπουλου στο Δ.Σ. καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών κ. Ι. Μυλωνάκης
  2. Τη θέση του κ. Γ. Σταθόπουλου παίρνει ο πρώτος επιλαχών της παράταξης ο έγκριτος δικηγόρος κ. Σ. Παπαμιχαήλ
  3. Η θέση του κ. Φ. Αλεξόπουλου επειδή εκλέχτηκε με την παράταξη του κ. Β. Ζορμπά και μετά ανεξαρτητοποιήθηκε, περνάει στη δημοτική παράταξη του Δημάρχου, την καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών ο οδοντίατρος κ. Σ. Γραμματίδης.

Περισσότερες πληροφορίες εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο.

 ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Όπως αντιλαμβάνεστε η πιο πάνω ανάρτηση είναι ένα αστείο της Πρωταπριλιάς, όπως συνηθίζεται στα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Καλό Μήνα