Δημοτικό συμβούλιο Αγίας Παρασκευής 25/4/2012 (video) Μέρος Α΄

 

..

Στο πιο πάνω video παρακολουθείστε κατ’ αρχήν την έκτακτη επείγουσα συνεδρίαση που αφορά τις Βουλευτικές εκλογές, δηλαδή για την χρήση της κεντρικής πλατείας από τις κομματικές ομάδες, τα πανό και τα κομματικά περίπτερα.

Αρχίζοντας η τακτική συνεδρίαση περίπου από το 25:30 και έπειτα, το Δ.Σ. αποφασίζει το θέμα που εισηγήθηκε ο κ. Κουβόπουλος για το metro να συζητηθεί σαν μοναδικό ή πρώτο στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές δηλαδή στις 9/5/12 και μάλιστα με την παρουσία όσων πολιτών θέλουν να παραβρεθούν (πρόταση του δημάρχου κ. Ζορμπά).

Περίπου στο 34:00 ο κ. Γκιζιώτης βάζει το θέμα με το σπιτάκι πίσω από τον Αη-Γιάννη στον Υμηττό όπου μαζεύονται διάφοροι και κάνουν πάρτυ με ποτά και ψησταριές.

Μετά το 45:00 γίνεται αναφορά στην νομολογία που αφορά την αποβολή του κ. Κουβόπουλου στο προηγούμενο Δ.Σ. πρώτα από τον ίδιο και κατόπιν από τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Βουτσινά, με επακόλουθο τον εκνευρισμό του κ. Κουβόπουλου και την αντιπαράθεσή του στη συνέχεια με τον κ. Γιαννακόπουλο όταν ο δεύτερος πήρε το λόγο και συμφώνησε με τον πρόεδρο του ΔΣ.