Ένταση προς το τέλος της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. (video)

.

Παρακολουθούμε το β΄μέρος της έκτακτης συνεδρίασης (2/5/12).

Βλέπουμε τον κ. Σταθόπουλο να αναφέρει ότι σε κάθε συνάντηση στον Τσακό, ακούγονταν ότι το θέμα του 118 ΟΤ είναι σε καλό δρόμο και μέναν όλοι ήσυχοι! Υπάρχουν πολύ σοβαρές πολιτικές ευθύνες, γιατί όπως ανέφερε η νομικός κα Κλαπαδάκη, οι πιθανότητες να κερδιθεί η υπόθεση είναι 50 – 50. Ζήτησε επίσης το θέμα να εισαχθεί στο Δημοτικό συμβούλιο και να συζητηθεί εκτενέστερα.

Κατά την ομιλία του κου Σταθόπουλου άρχισε να διακόπτει ο κος Κρητικίδης και να γίνεται εριστικός και στη συνέχεια ζήτησε το λόγο  ο κος Γιαννακόπουλος λέγοντας δύο πράγματα: α) γιατί ο κος Παπαμιχαήλ κάθεται στα έδρανα του ΔΣ και ότι πρέπει να πάρει απόφαση από το ΔΣ, αν θέλει και του επιτραπεί να μιλήσει (παρεπιπτώντος την ώρα που μιλούσε ο κος Σταθόπουλος ο κος Παπαμιχαήλ πήγε και κάθισε ανάμεσα στον κ. Γκιζιώτη και τον κ. Βλάχο) και β) αναφερόμενος σε προηγούμενη στιγμή ανέφερε ότι δεν μίλησε εναντίον ούτε του ΚΚΕ, ούτε του κ. Γκιζιώτη (το θέμα αυτό θα το δούμε στο άλλο video).

Ο κος Κρητικίδης ζήτησε έντονα από το προεδρείο να φύγει ο κος Παπαμιχαήλ από τα έδρανα αλλοιώς θα αποχωρούσαν ο ίδιος και ο κος Γιαννακόπουλος. Η κατάσταση συνεχίστηκε για κάμποση ώρα σε έντονους τόνους, ώσπου πήρε το λόγο ο κύριος Βλάχος (Νίκη για την Αγία Παρασκευή) και εξήγησε ότι ο κ. Παπαμιχαήλ είναι νομικός εκπρόσωπος της παράταξης και μπορούν να του δώσουν σαν παράταξη το δικαίωμα να επεξηγήσει (για το ΟΤ118).

Θα κρατήσω το ποιό σημαντικό που είπε ο κος Γκιζιώτης απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο, κλείνοντας την συνεδρίαση:

… ότι τους ζήτησαν εκτάκτως να μαζευτούν όλοι, άλλαξαν λοιπόν το πρόγραμμά τους, δεν πήγαν στο σπίτι τους για φαγητό και οι σύμβουλοι της  δημ. παράταξης (του κ. Ζορμπά) ήταν οι πρώτοι που έφυγαν χωρίς να έχει τελειώσει η συνεδρίαση…

 2/5/2012