Με το σύνθημα «Θέλω να αγοράσω πιο φτηνά», ο Δήμος Αγ. Παρασκευής διέθεσε με άψογη οργάνωση και μεγάλη ανταπόκριση πολιτών, ελαιόλαδο Λακωνίας.

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής ,από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2το μεσημέρι, η διάθεση φθηνού, έξτρα παρθένου και πιστοποιημένα ποιοτικού ελαιόλαδου Λακωνίας , στους πολίτες που είχαν υποβάλει στο Δήμο Αγίας Παρασκευής την παραγγελία τους αλλά και σε όσους περνώντας από το σημείο διάθεσης ενδιαφέρθηκαν να προμηθευτούν ελαιόλαδο.

Σημειώνεται ότι υπερκαλύφθηκε η ποσότητα των παραγγελιών και επίσης διατέθηκε το σύνολο της επιπλέον ποσότητας που είχαν φέρει οι παραγωγοί.

Η διάθεση ελαιόλαδου ήταν μία ακόμα ενέργεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο της απευθείας διάθεσης προϊόντων από τους παραγωγούς στους πολίτες.

Ακολούθησε την πολύ επιτυχημένη ενέργεια της διάθεσης πατάτας κ. Νευροκοπίου και οσπρίων Φαρσάλων, τον Μάρτιο 2012 και έγινε με άρτια οργάνωση , ομαλά και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους πολίτες.