«Τρίποντο Χαράς» για τον Οργανισμό ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’.

Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) έβαλε «Τρίποντο Χαράς» για τον Οργανισμό ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’.

Στον αγώνα με κοινό στόχο την ενίσχυση του οργανισμού ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ παρουσία 250 ατόμων αγωνίστηκαν δύο σπουδαίες ομάδες, η Καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) και η ομάδα της Νέας Κηφισιάς (Α.Ε.Ν.Κ.). Το σκορ για την ιστορία ήταν 52-81.

Συνολικά διατέθηκαν 460 προσκλήσεις που αντιστοιχούν στο ποσό των 2300€ το οποίο θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου στον οργανισμό ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’.

Ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς σε λόγο του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ζήτησε να καθιερωθεί το «Τρίποντο Χαράς» ως ετήσιος θεσμός και οι διοργανωτές – φοιτητές του ΤΟΔΑ αποδέχθηκαν την τιμητική πρόσκληση.

Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Από τον οργανισμό ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’
Ο Γενικός γραμματέας κ. Χρήστος Καμιλλάτος, η κ. Ιωάννα Γεωργοπούλου, η κ. Μαρία Πούλη.
Από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού ο πρόεδρος κ. Κώστας Μουντάκης, και οι καθηγητές: κ. Κυπραίος και κ. Αλεξόπουλος.
Παρευρέθηκαν από την τοπική κοινωνία: ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς,
ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος πρώην Δήμαρχος, ο κ. Σταθόπουλος, ο κ. Γαβράς ο κ. Σιδέρης, ο κ. Ησαΐας, ο κ. Κωστόπουλος, ο κ. Βλάχος, ο κ. Γκιζιώτης, ο κ. Μιλωνάκης, η κ. Φλατσούση, ο κ. Διακογιάννης και ο κ. Λέκκας.
Εκ μέρους του Δήμαρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη ο κ. Ψυχόπαιδας.
Οι πρόεδροι των ομάδων: Κονταξής (Κ.Α.Π.) , Λατσούδας (Α.Ε.Ν.Κ.).
Ο αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιάννης Ανουσάκης.
Ευχαριστούμε:
Την ΚΕΔ-ΕΟΚ.
Τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Διοργάνωση: Παναγιώτης Πανούτσος-Ταλκόβσκι, Γιάννης Δεληνταδάκης