«Εικονογράφηση παραμυθιού» Α΄ τμήμα του Κ.Α.Π.Η. Αγίας Παρασκευής

Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012, το Α΄ τμήμα του Κ.Α.Π.Η. Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε εκδήλωση, σε συνεργασία με το 4ο & το 10ο Δημοτικά Σχολεία Αγίας Παρασκευής.
Η Ομάδα «Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών» του Α’ τμήματος ΚΑΠΗ «έκλεισε» τη χρονιά με μία καλοκαιρινή γιορτή στον κήπο του.
Με υπεύθυνη ομάδας την εργοθεραπεύτρια του ΚΑΠΗ κ. Λαμπρινή Οικονομίδου ,οι κυρίες-μέλη του ΚΑΠΗ διηγήθηκαν το παραμύθι του Μάη, το οποίο έγραψε και επιμελήθηκε το μέλος κ. Ελένη Κοσμαδάκη.
Στη συνέχεια, οι μαθητές της 4ης τάξης του Δημοτικού, έπαιξαν το ρόλο του εικονογράφου και μετέφεραν στο χαρτί τις όμορφες εικόνες της ιστοριούλας.
Με την καθοδήγηση των μελών του ΚΑΠΗ αποτυπώθηκε η ιστορία του Μάη και δημιουργήθηκε ένα όμορφο βιβλιαράκι που είναι έτοιμο για βιβλιοδεσία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η δασκάλα του 4ου Δημοτικού σχολείου κ. Χριστίνα Μακρή, ο δάσκαλος του 10ου Δημοτικού σχολείου κ. Νικόλαος Μπακόλας, πολλές γιαγιάδες και παππούδες.
Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας προσέφεραν στα παιδιά αναψυκτικά και κέικ, καθώς και μικρά δωράκια που οι ίδιες οι κυρίες κατασκεύασαν.
Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για το Σεπτέμβριο με καινούριες εκδηλώσεις.