Με αυταπάρνηση και με κίνδυνο της ζωής τους η Δημοτική Αστυνομία

 

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 στις 2.30 το μεσημέρι ,οι αστυνομικοί Τ.Κ. και Θ.Τ., οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της Δημοτικής Αστυνομίας Αγίας Παρασκευής, καταδίωξαν με αυταπάρνηση και με κίνδυνο της ζωής τους, διασχίζοντας τη Μεσογείων, νεαρό άτομο το οποίο λίγο πριν είχε επιτεθεί στη Μεσογείων 480 σε ηλικιωμένη κυρία και είχε αποπειραθεί να κλέψει τη τσάντα της. Η καταδίωξη και ακινητοποίηση του ατόμου έγινε στην οδό Ειρήνης με αριστοτεχνικό και απόλυτα αποτελεσματικό τρόπο από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς της Δημοτικής Αστυνομίας και η σύλληψή του από αστυνομικούς του Α.Τ Αγίας Παρασκευής που είχαν ειδοποιηθεί από τη Δημοτική Αστυνομία.
Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαρκή και ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, κάτω από καθεστώς διαρκών περικοπών των αποδοχών τους, οι υπάλληλοι της Δημοτικής μας Αστυνομίας εργάζονται με ζήλο για τη αποτροπή παρόμοιων φαινομένων παραβατικότητας και για τη διαφύλαξη της πολύτιμης αίσθησης ασφάλειας των πολιτών.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα. Ελευθερία Παπαδοπούλου αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν, τόσο τους συγκεκριμένους αστυνομικούς όσο και το σύνολο των μελών της Δημοτικής μας Αστυνομίας για το έργο που επιτελούν και για τον ευσυνείδητο τρόπο με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους.