Κάποιοι κατακρίνουν τις δημοτικές ιστοσελίδες, ΑΛΛΑ προβάλλονται σ’ αυτές

Κάποιοι γκρινιάζουν διαρκώς για την ιστοσελίδα του Δήμου, το ένα τους φταίει, το άλλο τους βρωμάει κλπ κλπ.

ΟΜΩΣ είναι αυτοί που αρέσκονται να μισοκρύβονται και να επωφελούνται από Δημόσιες ιστοσελίδες.

Βέβαια, βρήκαν πρόσφορο και φιλικό στήριγμα για να τα καταφέρουν, διαφορετικά δεν εξηγείται.

Εμείς μπορεί να αργήσαμε μεν, τους ανακαλύψαμε δε και έπειτα τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους.

Για να καταλάβετε, μετά τη συζήτηση στο ΔΣ για την τροποποίηση του προϋπολογισμού για την ιστοσελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Αγίας Παρασκευής, μπήκαμε στην ιστοσελίδα να δούμε αν άλλαξε κάτι, γιατί ομολογουμένως είχαμε καιρό να την επισκεφθούμε. Και τότε προσέξαμε κάτι που τόσο καιρό μας φαινόταν αδιάφορο.

Στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας φιγουράριζαν διαφημίσεις δύο (2) ιδιωτικών ιστοσελίδων, η μία εκ των οποίων είναι αυτή που πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν έγραφε λιβέλους για την δημοτική ιστοσελίδα. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

Εγγράφως λοιπόν ζητήσαμε από τον πρόεδρο της Δημ. Βιβλιοθήκης κ. Καζάκο καθώς και τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά να μας εξηγήσουν πως σε δημόσια σελίδα γίνεται προβολή ιδιώτη.

Εκείνοι ξαφνιάστηκαν γιατί καθώς και οι δύο δεν έχουν σχεδόν καμία επαφή με το διαδίκτυο (το έχουν αναφέρει πολλές φορές δημοσίως), δεν το είχαν αντιληφθεί. Οι διαφημίσεις αυτές ήταν κάτι που το είχαν “κληρονομήσει”  μαζί με τη διοίκηση της Βιβλιοθήκης. Και φυσικά φρόντισαν άμεσα να καθαρίσει η σελίδα από τα οποιαδήποτε σκουπίδια που υπήρχαν σε αυτή.

“Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο”.

Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και αυτοί που το παίζουν αδιάφθοροι είναι τελικά αυτοί που κάνουν τις παρασπονδίες. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προβληθείς; Μα φυσικά ένα άλλο site  με εγγυημένη επισκεψιμότητα. Αν μάλιστα έχεις και πρόσβαση ακόμα καλύτερα.

Βέβαια δοθείσης της ευκαιρίας καλά κάνανε, το συμφέρον τους κοιτάξανε. Όποιος όμως είχε το θράσος να βάλει διαφημίσεις σε δημόσιο ιστό θα πρέπει να είναι ή άνους ή αδίστακτος. Το σωστό θα ήταν η διοίκηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης να ερευνήσει το θέμα ώστε να διαπιστωθεί ποιός ήταν αυτός και με ποιό σκεπτικό έδωσε την εντολή να τοποθετηθούν οι διαφημίσεις.

Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε εικόνες που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας. Μπορείτε μόνοι σας να διαπιστώσετε αν λέμε αλήθεια, κοιτάξτε στα δεξιά της σελίδας κάτω από την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη.

Δημοτική Βιβλιοθήκη-Μουσείο Αλέκος Κοντόπουλος :  http://www.vivagiaparaskevi.gr/

.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ