ΧΑΟΣ στην Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής (video)

.

Κι όμως είναι το Ελληνικό Δημόσιο!

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alha που έγινε στις 11/10/12 φέρνει στο φως την κατάσταση που επικρατεί στην Πολεοδομία της Αγίας Παρασκευής. Η κατάσταση … τραγικότατη. Χαρτιά με μεγάλη αξία που αντιπροσωπεύουν τις ιδιοκτησίες των πολιτών που αποκτήθηκαν με κόπο, σε κοινή θέα και στη διάθεση οποιουδήποτε.

Απόλυτο ΧΑΟΣ, πεταμένοι φάκελοι παντού, αδύνατον να βγάλεις άκρη.

Η αιτία είναι η γνωστή: έλλειψη προσωπικού …

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς λέει ότι αυτός μπορεί να διαθέσει υπάλληλο, αλλά οι συναρμόδιοι Δήμοι δεν στέλνουν.

Καλά να δεχτούμε ότι τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχει έλλειψη υπαλλήλων, τα προηγούμενα χρόνια που προσλαμβάνονταν σωρηδόν κόσμος στο Δημόσιο τι γινόταν; Αυτή η κατάσταση δεν είναι τωρινή, για να δημιουργηθεί αυτό το χάος χρειάστηκε χρόνος. Ποιός διασφαλίζει τους πολίτες ότι τα έγγραφα που ακριβοπλήρωσαν εξακολουθούν να υπάρχουν και αν υπάρχουν που βρίσκονται; Στο πάτωμα; Στο ράφι; Στην καρέκλα; Στα σκαλοπάτια;

Ντροπή, φτάνουν πια οι δικαιολογίες γι’ αυτό το μπάχαλο. Μπορούν τμήμα τμήμα να βάλουν μια τάξη στο φακελομπάχαλο αν σταματήσουν να παραπονιούνται και πιάσουν δουλειά. Κι αν είναι έξυπνοι θα καταλάβουν πως αν επικρατήσει τάξη και η δουλειά των υπαλλήλων θα είναι ευκολότερη και οι πολίτες θα εξυπηρετούνται όπως πρέπει.