Ενίσχυση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Αντιδήμαρχο κ. Κωστόπουλο και την ΙΠΠΟΤΟΥΡ

Κάποια στιγμή σήμερα το μεσημέρι (11/10/2012) ένα μεγάλο φορτηγό σταμάτησε έξω από το εμπορικό κέντρο “Αίθριο” και άρχισε να ξεφορτώνει τρόφιμα, πολλά τρόφιμα. Θα μου πείτε ε, και;

Το ζητούμενο είναι που πήγαιναν τα τρόφιμα και για να μην σας κρατώ σε αγωνία, αρκεί να σας πω ότι εκεί βρίσκεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίας Παρασκευής. Και το φορτηγό στάλθηκε από την ΙΠΠΟΤΟΥΡ ΑΕ του γνωστού μας πλέον κ. Χανδρή που μάλλον του έγινε συνήθεια (άριστη συνήθεια) να βοηθάει το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας. Τρεις (3) τόνοι τροφίμων γέμισαν τα ράφια.

Για μια ακόμα φορά κινήθηκαν τα γρανάζια της φιλίας και οι ενισχύσεις δεν άργησαν να φτάσουν. Ο “ηθικός αυτουργός” πίσω από αυτή την κίνηση … ποιός άλλος εκτός από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τίμο Κωστόπουλο.

Είναι ευχάριστο να διαπιστώνουμε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ξεχνάνε και δεν εγκαταλείπουν το έργο τους ακόμη κι αν δεν είναι πια υπεύθυνοι  γι’ αυτό. Ο κ. Κωστόπουλος συνεχώς αποδεικνύει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται για τους πολίτες αυτής της πόλης που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Δεν επαναπαύεται στην καρέκλα της Αντιδημαρχίας, αλλά φροντίζει όσο συχνά μπορεί για τους δημότες που έχουν ανάγκη, γιατί το κοινωνικό παντοπωλείο δεν είναι απλά ένα κατάστημα με ράφια, είναι οι δημότες που έμειναν χωρίς  δουλειά, που δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό για την οικογένειά τους.

Πως γίνεται λοιπόν να μην συγχαρούμε τον κ. Τίμο Κωστόπουλο για την προσπάθεια που κάνει; Κινείται σεμνά και αθόρυβα και φέρνει αποτελέσματα.

Κινήσεις σαν αυτή μαζί με τις εξορμήσεις της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής στα super market της πόλης, μας κάνουν να νοιώθουμε ασφαλείς πως κανείς δεν θα αφεθεί στην τύχη του τις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

.

.