Παρέλαση ή Επανάσταση θα κάμομεν;

.

Ομόφωνα “Επανάσταση” ετοιμάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής  για τις 28 Οκτωβρίου του 2012.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το ποσό που ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ για τον εορτασμό της εθνικής επετείου:

3.888,42€

Το ποσό αφορά

  • 2 απλά στεφάνια και 1 με τρίποδο  100€
  • προμήθεια 14 σημαιών (;!)   517,22€
  • 20 αναμνηστικά διπλώματα   295,20€
  • ηχητική κάλυψη του χώρου των Ηρώων & της παρέλασης 1.200,0€
  • μουσική συνοδεία της παρέλασης   1.776,0€

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Η παρούσα απόφαση πήρε τον αριθμό 288 / 2012.

Τώρα τι να πω εγώ; Προς τα που να τα ρίξω;

Με 4.000€ ξέρετε πόσα πολεμοφόδια παίρνουμε, για να μην πω πόσα στόματα ταϊζουμε, γιατί εμείς είμαστε υπεράνω, είμαστε πλούσιος Δήμος!!!

Και άντε να ψάλλω τον εξάψαλμο στους διοικούντες Νεοδημοκράτες καπιταλιστές, αλλά άμα δείτε τα μέλη της ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ είναι από όλες τις παρατάξεις που σημαίνει ότι συμφωνούν ΟΛΟΙ και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ. Μετά όμως μην ακούσω κανέναν να φωνάζει για σπατάλες Δημοσίου χρήματος, όπως το συνηθίζουν μερικοί, γιατί θα τους τρίψω την απόφαση κατά πρόσωπο για να το πω ευγενικά.

Άραγε ο Δήμος δεν έχει τίποτα μικρόφωνα και κανά ηχείο; Λέω τώρα εγώ αν θα μπορούσαν όλα αυτά να γίνουν από τον ίδιο το Δήμο και να του κοστίσει κανα δυο, άντε τρία μεροκάματα; Όσο για τη μουσική κάλυψη ποιος την προσέχει; Η νεολαία κυκλοφορεί με τ’ ακουστικά στα αυτιά οπότε δεν ακούει τίποτε άλλο. Και αν δεν κάνω λάθος έχουμε και μπάντα στο Δήμο που μπορεί κάλιστα να αποδώσει τα εμβατήρια και τα εορταστικά τραγούδια.

Και μήπως χάσαμε το νόημα της παρέλασης; Που πήγε η τιμή στους ήρωες; Έγινε σημαιούλες και τραγούδια και βέβαια δεν είναι κακό αυτό αν οι σημαιούλες ήταν μόνο Ελληνικές, αλλά θα πάρουμε και Ευρωπαϊκές να τιμήσουμε την δυστυχία μας.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά οι δημότες τα βλέπουμε από μακριά και τουλάχιστον μεθαύριο στην παρέλαση να είστε καμαρωτοί για να μην πάνε χαμένα.