Αρχική EDITORIAL ΟΡΙΣΤΙΚΟ, 12 εργαζόμενοι στη λίστα που πήγε στο Υπουργείο

ΟΡΙΣΤΙΚΟ, 12 εργαζόμενοι στη λίστα που πήγε στο Υπουργείο

 

Κι όμως η λίστα πήγε …

Το μόνο λάθος που κάναμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας (http://www.aparaskevi-images.gr/?p=12325) ήταν ότι τα ονόματα των εργαζομένων ήταν 12 και όχι 8  όπως είχαμε γράψει.

Ξέρουμε ακριβώς ποιοι υπάλληλοι φεύγουν και από ποιές υπηρεσίες του Δήμου, αλλά δεν θεωρούμε σωστό να αναφέρουμε τα ονόματα, θα σας πούμε μόνο ότι είναι διοικητικοί υπάλληλοι, τρεις εκ των οποίων είχαν έρθει από την Ολυμπιακή. Όλοι  είναι σε εργασιακή σχέση ΑΟΡΙΣΤΟΥ χρόνου με το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Από όλους τους Δήμους της χώρας οι 207 δεν έχουν στείλει λίστες στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας , αντίθετα με τους 39, μαζί με την Αγία Παρασκευή, που υπάκουσαν στις κυβερνητικές εντολές.

Όλες οι διαβεβαιώσεις πήγαν περίπατο.Είναι απορίας άξιο πως από εκεί που δεν κινδύνευε ο Δήμος (έτσι διαβεβαίωναν οι αρμόδιοι) ανακαλύψαμε όχι έναν, ούτε δύο αλλά δώδεκα εργαζόμενους που περισσεύουν!  Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά κάποιες φορές στη ζωή μας πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Ο καθένας αναλαμβάνει το βάρος των αποφάσεών του.

Αραγε είναι μόνο η αρχή;

Κατά γενική εκτίμηση σε σύντομο χρονικό διάστημα η Αυτοδιοίκηση θα απομείνει φάντασμα του εαυτού της. Αποδυναμώνεται από υπαλλήλους, τα οικονομικά περιθώρια έχουν στενέψει οδηγώντας είτε σε μαρασμό είτε σε ξεπούλημα.