Το καρουσέλ του τρόμου στην οδό Επτανήσου! (video)

Την προηγούμενη Παρασκευή (28/12/12), ημέρα λαϊκής στην οδό Επτανήσου στην Αγία Παρασκευή, σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας για τις χημικές τουαλέτες που εγκαταλήφθηκαν μετά το πέρας της λαϊκής στον δρόμο αρκετά μακριά από το πεζοδρόμιο και τον κίνδυνο που παραμόνευε τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Μία βδομάδα μετά (4/1/13) η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη και επικίνδυνη στο μέγιστο. Οι χημικές τουαλέτες αυτή τη φορά αποτελούν αυτοσχέδια νησίδα στη μέση της οδού Επτανήσου στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μακεδονίας, ένα σημείο που από μόνο του είναι ήδη πολύ επικίνδυνο και που, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, έχουν συμβεί τροχαία ατυχήματα. Ο φωτισμός είναι χαμηλός, οι δρόμοι διπλής κατεύθυνσης και η ορατότητα από κάποια σημεία ελλειπής. Για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε το σύντομο video, το οποίο παρουσιάζει ωμά την κατάσταση που επικρατεί.

.

 

Μετά από αρκετή ώρα (21:00μμ) το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε στην ακόλουθη φωτογραφία, η μία τουαλέτα πεσμένη στη μέση του δρόμου!!!

ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι υπεύθυνη η εταιρεία που έχει τις τουαλέτες, αυτή είναι υποχρεωμένη να περάσει να τις πάρει, μέχρι τότε όμως ποιός είναι υπεύθυνος για το που βρίσκονται; Σίγουρα η εταιρεία δεν τις τοποθέτησε στη μέση του δρόμου γιατί εγώ η ίδια περνώντας από το σημείο την ώρα της λαϊκής τις είδα στην άκρη του δρόμου άρα…… ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Και αναρωτιέμαι λοιπόν όταν τελείωσε το συνεργείο του Δήμου το καθάρισμα του δρόμου μετά τη λαϊκή δεν πρόσεξε που βρίσκονταν οι τουαλέτες; Εκτός αν κάποιος κάτοικος της περιοχής ή κάποιος περαστικός δεν είχε πως να περάσει την ώρα του και πήγε και τράβηξε τις τουαλέτες στη μέση του δρόμου!!!

Όπως και να’ χει κάποιος φταίει και ελπίζω να μην τριτώσει και να μην έχουμε χειρότερα, γιατί τότε κάποιος θα “πληρώσει τη νύφη” φταίει, δε φταίει.

 


.