Ένας χρόνος “images”

 

Πριν ένα χρόνο ήταν που αντιληφθήκαμε ότι τα όρια του blog ήταν πολύ μικρά για την ενημέρωση που θέλαμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας.

Πριν ένα χρόνο αποφασίσαμε πέντε φίλοι να μπούμε στα βαθιά της ενημέρωσης και να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα (site) AgiaParaskevi images.

Ένας χρόνος διαδικτυακής παρουσίας μόλις συμπληρώθηκε, μια κίνηση για την ενημέρωση των συνδημοτών μας με πρωταγωνιστές αλλά και συνεργάτες τους ίδιους τους πολίτες της πόλης μας.

Με κίνητρο το ενδιαφέρον και την αγάπη των Αγιοπαρασκευιωτών, η ομάδα μας καταγράφει και φωτογραφίζει την καθημερινή πορεία της Αγίας Παρασκευής, γίνεται ένα με τους δημότες και τα γεγονότα, ξεπερνάει εμπόδια και κακοτοπιές. Το project του images εξελίσσεται διαρκώς και πρόσφατα, πέρα από την πορεία της σύγχρονης πόλης, πρόσθεσε τις  Αγιοπαρασκευιώτικες μνήμες  για να θυμηθούμε (και να μάθουμε οι νεώτεροι) την ιστορία και τους ανθρώπους που σμίλεψαν αυτή την πόλη. Η ενημέρωση περιλαμβάνει την Αγία Παρασκευή, τους όμορους Δήμους, τον Βόρειο Τομέα της Αττικής και ενίοτε ειδήσεις από την Ελλάδα και την Κύπρο και τα προωθεί στο παγκόσμιο διαδικτυακό κοινό.

Αν και νέοι στον τομέα αυτό,   ο κόσμος μας αγάπησε και πάνω απ’ όλα μας εμπιστεύτηκε για την ενημέρωσή του. Το αποδεικνύουν οι πίνακες των στατιστικών μας και το πλήθος  των επισκεπτών μας. Συνολικά το 2012 είχαμε: pageviews 840.760 και  Hits 3.218.501.

Με τη δύναμη που μας δίνουν οι συμπολίτες μας συνεχίζουμε την νέα χρονιά, ακόμα πιο δυνατοί, την κάλυψη και καταγραφή των δρώμενων,  με αντικειμενικότητα, σοβαρότητα και συνέπεια.

 

Σας ευχαριστούμε όλους

Υποσχόμαστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, μόνο για σας.

 

Η ομάδα του

AgiaParaskevi images