Σε διαφορετικό κλίμα έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

 

Σήμερα στις 10.30 π.μ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  ο Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ». Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Μαυράκης χαιρέτισε τους παρισταμένους και αναφέρθηκε στην σημερινή κρίση Αξιών που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.  Όπως είπε, υπάρχει έλλειμμα παιδείας, άγνοια της Ιστορίας μας και ασέβεια προς την Πίστη μας. Γεγονός που μας καθιστά εύκολο στόχο γι΄αυτούς που επιθυμούν την εξαφάνισή μας σαν Έθνος.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν ο προϊστάμενος του Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Κατερίνας, ο εφημέριος του Ι.Ν. του Αγίου κοσμά του Αιτωλού π. Αθανάσιος Λαγουρός, ο π. Ιωάννης Χατζηθανάσης και ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης.

Εκ μέρους του Δημάρχου, που βρίσκεται στην Καλαμάτα για την τοπική εορτή της Υπαπαντής, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παναγόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυναν και οι κ.κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Σταθόπουλος και Κώστας Κουβόπουλος.  Επίσης παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Βουτσινάς, η Αντιδήμαρχος κ. Γερασιμία Μουχτούρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος   και Σωτήρης Ησαΐας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» κ. Παναγιώτης Βαβουγιός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων κ. Γιάννης Αρβανιτάκης και από τον Σύλλογο Τσακού η κ. Ιωάννα Κουτσουρά.

.