Επίσημος προσκεκλήμενος ο Δήμαρχος κ.Β.Ζορμπάς για τον εορτασμό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Καλαμάτας και Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Διοίκησης κα. Ελευθερία Παπαδοπούλου και τον Πρόεδρο ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλη Σάρκουλα, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου Υπαπαντής του Χριστού, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, στην Καλαμάτα.

Οι προαναφερθέντες, εκπροσωπώντας το Δήμο Αγίας Παρασκευής, συμμετείχαν στο σύνολο του προγράμματος εορτασμού που περιελάμβανε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, η οποία τελέσθηκε το πρωί της εορτής στον Πανηγυρίζοντα Mητροπολιτικό Nαό της Yπαπαντής του Xριστού, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Mητροπολίτου Mεσσηνίας κ. Xρυσοστόμου.
Ακολούθησε η Λιτάνευση της Iεράς Eικόνος, σε κεντρικές οδούς της πόλης ,με κατάληξη τον Kαθεδρικό Iερό Nαό.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας στην οποία παρευρέθηκαν επίσης, εκ μέρους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ κα. Έφη Καψοκεφάλου και ο Αντιπρόεδρος κ.Διονύσης Λέκκας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2012,πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Καλαμάτας όπου οι δύο Δήμαρχοι, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά και να ανταλλάξουν απόψεις για σημαντικά θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αντάλλαξαν επίσης συμβολικά αναμνηστικά δώρα, ως δείγμα αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας μεταξύ των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Καλαμάτας.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης πραγματοποίησε επίσης συνάντηση εργασίας με τον ομόλογό της Αντιδήμαρχο Διοίκησης Δήμου Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Ηλιόπουλο.
Συζητήθηκαν θέματα οργανωτικής διοίκησης, διαθεσιμότητας και κινητικότητας υπαλλήλων, διοικητικών μεταρρυθμίσεων, ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και ανταλλάχθηκαν απόψεις και πρακτικές για θέματα διοικητικής λειτουργίας των δύο Δήμων.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας έτυχαν θερμότατης υποδοχής και υποδειγματικής φιλοξενίας και ανταπέδωσαν την ευγενική πρόσκληση, προσκαλώντας αντίστοιχα το Δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής.