Καυστική απάντηση της ΚΑΠ στον ΠΗΓΑΣΟ για το θέμα της ΕΣΚΑ και των χώρων άθλησης

Διαβάσαμε στο site σας τις απόψεις της διοίκησης του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ σχετικά με την διαγραφή του από τα μητρώα της ΕΣΚΑ και παρακαλούμε να δημοσιεύσετε τις δικές μας απόψεις στο θέμα αυτό που έχουν ως εξής:

1.Διαβάσαμε τις απόψεις της διοίκησης του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ σχετικά με την διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΚΑ. Εν ολίγοις μας λένε ότι είναι επιλογή τους να μην ‘κατεβάζουν‘ ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα και ότι μπορούν να ξαναγραφούν στα μητρώα της ΕΣΚΑ με μία απλή αίτηση. Ακόμη ότι τους αθλητικούς χώρους τους παίρνουν από τον Δήμο μας σαν σωματείο που έχει και άλλες δραστηριότητες και όχι σαν ομάδα του μπάσκετ.

2.Είναι γνωστό από τον κανονισμό της ΕΣΚΑ ότι, όταν ένα σωματείο δεν συμμετέχει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα της για δύο χρόνια, διαγράφεται από τα μητρώα της. Συνεπώς η επιλογή του ΠΗΓΑΣΟΥ να μην ‘κατεβάζει‘ ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ σημαίνει αυτόματα επιλογή μη συμμετοχής στα μητρώα της. Γιατί λοιπόν θέλει να επανέλθει με μια απλή αίτηση αφού βάσει της επιλογής του σε δύο χρόνια θα διαγραφεί πάλι;

3.Είναι επιλογή του σωματείου να μην ‘κατεβάζει‘ ομάδες μπάσκετ ή αδυναμία; Γιατί έχοντας μόνο εικοσιτέσσερα (24) παιδιά με δελτία (23 αγόρια και 1 κορίτσι) ας μας εξηγήσει πως θα κατεβάσει ομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι εμείς έχουμε 350 παιδιά με δελτία .

4.Οι χώροι που παραχωρούνται στα σωματεία από τον Δήμο μας παραχωρούνται για τα αντίστοιχα αθλήματα .Συνεπώς όταν δεν έχεις ομάδα σε κάποιο άθλημα προφανώς δεν δικαιούσαι αντίστοιχο αθλητικό χώρο. Ή μήπως ο χώρος του μπάσκετ παραχωρείται για ποδόσφαιρο ή για βόλλεϋ όπου ο ΠΗΓΑΣΟΣ έχει δραστηριότητα;

Αυτά , για να μάθουν όλοι τις λεπτομέρειες γύρω από το θέμα και να μην προχωράει κανείς σε αυθαίρετα συμπεράσματα (όπως λέει και η διοίκηση του ΠΗΓΑΣΟΥ).

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

  Δημήτρης Κονταξής                                                       Πάρις Καρδαράς