Στην οδό Δερβενακίων “αγοράσαμε πιο φθηνά & χωρίς μεσάζοντες”

Μια ακόμα κίνηση για βοήθεια προς τα ελληνικά νοικοκυριά και εν προκειμένω της Αγίας Παρασκευής, αλλά και των Ελλήνων παραγωγών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου 2013, στην οδό Δερβενακίων.

Το σύνθημα αυτής της πρωτοβουλίας:  “Θέλω να αγοράζω πιο φθηνά”.

Μια αγορά με προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες και σε χαμηλές τιμές ήταν η τρίτη κατά σειρά κίνηση του Δήμου. Αυτή τη φορά η ποικιλία των προϊόντων ήταν μεγαλύτερη και αφορούσε λάδι, γαλακτοκομικά, όσπρια, ρύζι, μέλι, ζυμαρικά, γλυκά, κ.α. Αρκετοί συνδημότες μας επωφελήθηκαν της προσφοράς και έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους. Η αναγκαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών προκύπτει από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές οικογένειες της Αγίας Παρασκευής για την επιβίωσή τους. Επίσης αποτελεί και μια προσπάθεια βοήθειας προς τους παραγωγούς να ανταπεξέλθουν στα δικά τους προβλήματα διαβίωσης.

Ο φωτογραφικός μας φακός συνάντησε και το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και την Αντιδήμαρχο Διοίκησης κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου να κάνουν τις αγορές τους ενισχύοντας έτσι την όλη προσπάθεια και να συνομιλούν με δημότες και παραγωγούς. Φεύγοντας είδαμε και τον επικεφαλή της “ΝΙΚΗΣ” κ. Γιάννη Σταθόπουλο.