Πετυχημένη η 4η ημέρα Αλληλεγγύης από τη “ΝΙΚΗ”

Σε μια εορταστική ημέρα Αλληλεγγύης, έγινε την Κυριακή των Βαΐων 28/4 η συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και παιδικών παιχνιδιών όπως και η ανταλλαγή βιβλίων από την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» στον χώρο των γραφείων της στο Εμπ. Κέντρο ΑΙΘΡΙΟ. Περισσότεροι από 100 φίλοι και φίλες πέρασαν σε διάστημα 6 ωρών που διήρκεσε η εκδήλωση (11 π.μ.-5 μ.μ.) και πρόσφεραν τη βοήθειά τους, δοκιμάζοντας σπιτικούς ψαρομεζέδες, σαλάτες και σκορδαλιά, όπως είναι το έθιμο της ημέρας.

Την όμορφη εκδήλωση συμπλήρωσαν ο Μιχάλης στο πιάνο-αρμόνιο και ο Δημ. Σουσούδης στην κιθάρα, συγκεντρώθηκαν δε περί του ένας τόνος τρόφιμα (για το απόθεμα Αλληλεγγύης), αρκετά φάρμακα και παιδικά παιχνίδια, όπως και ένα ποσό χρημάτων για ενίσχυση του «Κοινωνικού Μαγειρείου» του Δήμου Αγ. Παρασκευής. Τις επόμενες μέρες θα παραδώσουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στη «Στέγη Γερόντων» της οδού Ηπείρου.

Η «ΝΙΚΗ» οφείλει ευχαριστίες σε όλους-ες, όσους-ες, βοήθησαν καθ’ οιανδήποτε τρόπο για να γίνει η 4η αυτή ημέρα Αλληλεγγύης με σύνθημα «Κανένας μόνος του στην κρίση – Να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή, να υπερασπιστούμε την κοινωνία».

 

Το Γραφείο Τύπου

της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»

29/04/13