“2ο Τρίποντο Χαράς”: προαγωγή Αθλητισμού και Πολιτισμού

 

Για δεύτερη χρονιά ο Αθλητισμός στην Αγία Παρασκευή έβαλε ψηλά τον πήχη και τον ξεπέρασε.

Ο συνδυασμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Φιλανθρωπίας δημιούργησε την εκδήλωση “Τρίποντο Χαράς” και το σημαντικότερο είναι ότι οργανώθηκε από νεαρά άτομα. Οι φοιτητές του τμήματος Τ.Ο.Δ.Α. (Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με πρωτεργάτη τον Παναγιώτη Πανούτσο Ταλκόβσκι, με τη συμπαράσταση της ΕΣΚΑ και του Δήμου Αγίας Παρασκευής παρουσίασαν χθές, Κυριακή 12 Μαΐου 2013, έναν αγώνα όπου νικητής ήταν η φιλανθρωπία.

ΚΑΠ vs ΑΕΚ

Ένας αγώνας μπάσκετ που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο του Κοντοπεύκου. Δύο ομάδες, με την δική της ιστορία η καθεμία στο χώρο του μπάσκετ. Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα (για την ιστορία και μόνο 65-66) αλλά το σημαντικό ποσό που συγκεντρώθηκε και σήμερα το πρωί (13/5/2013) παραδόθηκε στα γραφεία του συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”, το οποίο ανέρχεται στις 2.260€ (πέρυσι συγκεντρώθηκαν 2.300€ για το “Χαμόγελο του παιδιού”). Διατέθηκαν 452 προσκλήσεις.

Πριν την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τους φοιτητές του τμήματος Τ.Ο.Δ.Α. στο μέλος Ε.Τ.Ε.Π. του Τ.Ο.Δ.Α. κ. Γεωργακόπουλο Γεώργιο για τις εξειδικευμένες τεχνικές και εργαστηριακές του υπηρεσίες στο Τ.Ο.Δ.Α., στον ιστορικό και κριτικό της τέχνης καλλιτεχνικό διευθυντή του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης κ. Ζαχαρόπουλο Ντένη για την προσφορά του στη Σύγχρονη Τέχνη & τον Πολιτισμό και στο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γολέμη Αριστείδη για την μεγάλη προσφορά του στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης.

Στο ημίχρονο του αγώνα απολαύσαμε τις χορευτικές ομάδες των νεανίδων του ΠΑΟΔΑΠ και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Εκ μέρους τη “ΦΛΟΓΑΣ”:

Η Γενική Γραμματέας κ. Μπάκα Χριστίνα

Από το χώρο του Αθλητισμού:

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γολέμης

Ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ κ. Κορωνίδης

Ο πρόεδρος της ΚΑΠ κ. Δημήτρης Κονταξής και ο αντιπρόεδρος κ. Πάρης Καρδαράς

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Κοτσάτος και ο  αντιπρόεδρος κ. Αλεξίου

Από το χώρο του Πολιτισμού:

Ο κ. Ντένης Ζαχαρόπουλος

Από τη σχολή Τ.Ο.Δ.Α. του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

Ο καθηγητής κ. Κυπραίος Γεώργιος

Από τον πολιτικό κόσμο:

Η βουλευτής κ. Σοφία Βούλτεψη

Από την τοπική κοινωνία:

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας

Ο επικεφαλής της “Νίκη για την Αγία Παρασκευή” κ. Γιάννης Σταθόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Τσιαμπάς, κ. Παπαδοπούλου, κ. Κωστόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καψοκεφάλου, κ. Λέκκας, κ. Κωνσταντακόπουλος, κ. Καζάκος, κ. Πανουσοπούλου, κ. Γαβράς, κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και κ. Ι. Σιδέρης, τα μέλη Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρου και κ. Πανάγου-Αντωνοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Α. Σιδέρης και από τα Εργαστήρια  Τέχνης ο κ. Μπελεχρής.

Την διοργάνωση είχε την τιμή να καλύψει δημοσιογραφικά & φωτογραφικά  μόνο η ιστοσελίδα μας AgiaParaskevi images  (από τον τοπικό τύπο) και κανείς άλλος, με σχετική άδεια που πήραμε ώστε να βρεθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και είμαστε το μόνο μέσο ενημέρωσης που προσφωνήθηκε κατά την έναρξη της διοργάνωσης. Αυτό επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την εγκυρότητα της ιστοσελίδας μας και την εκτίμηση που απολαμβάνει ακολουθώντας μια σοβαρή πορεία και βρισκόμενη πάντα δίπλα σε συλλόγους, σωματεία και εκδηλώσεις που προάγουν τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ














 

 

.

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΠ VS ΑΕΚ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ