“Το γνωρίζατε κε Σταθόπουλε …”

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Δημάρχου κ. Ζορμπά και κ. Σταθόπουλου από τη “ΝΙΚΗ”  για το θέμα του κλεισίματος των γυμναστηρίων. Απαντώντας στις ερωτήσεις ο κ. Ζορμπάς απάντησε με έντονο ύφος λέγοντας:

“κε Σταθόπουλε δεν γνωρίζατε ότι τα γυμναστήρια δεν έχουν άδεια λειτουργίας και είναι αυθαίρετα; Μάλιστα της Νότου το χρησιμοποιούσε ομάδα με πρόεδρο τον αδελφό σας, πως δεν το γνωρίζατε; Έχουμε συζητήσει πολλές φορές ότι η περιοχή εκεί πρέπει να μπει στο σχέδιο πόλης. Τα γνωρίζαμε όλοι εδω μέσα γιατί τα έχουμε συζητήσει τα τελευταία 10 χρόνια.Τα κτήρια αυτά νομιμοποιήθηκαν με το νόμο περί αυθαιρέτων και μετά συνεχίστηκαν οι διαδικασίες. Οι παρεμβάσεις αυτές έπρεπε να υπάρχουν ήδη εδώ και χρόνια. Το κάνετε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις!”

και τον κ. Σταθόπουλο να μιλάει για προσωπική επίθεση του Δημάρχου και αυτόν να απαντά ότι είναι κριτική και όχι προσωπική επίθεση.

Στο χρόνο των δηλώσεων ο κ. Σταθόπουλος παραδέχτηκε ότι όλοι γνώριζαν ότι τα γυμναστήρια δεν έχουν άδεια, αλλά όπως είπε “μιλάμε για το χρόνο που διορθώνουμε τις επισημάνσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης”.