Αποχώρηση Γιαννακόπουλου και δημοτικής ομάδας από τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά, ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη συνεδρίαση και τον ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης  κ. Κρητικίδης και  κ. Γάκη.

Το συμβάν έγινε μετά από απάντηση του κ. Ζορμπά  για τον μισθό του Δημάρχου όπου κατηγόρησε τον κ. Γιαννακόπουλο ότι πέρα από το μισθό του Δημάρχου έπαιρνε και το μισθό του προέδρου του Πνευματικού Κέντρου που υπολογιζόνταν, όπως είπε, ανάλογα με τον προϋπολογισμό του Πν. Κέντρου και συνέχισε πως ο κ. Γιαννακόπουλος στοίχιζε ως Δήμαρχος περίπου 60.000€ το χρόνο. Στο σημείο αυτό ο κ. Γιαννακόπουλος αντέδρασε αρνούμενος και λέγοντας πως θα υποβάλει μήνυση για πρώτη φορά σε Δήμαρχο και ότι θα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, γιατί δεν ισχύει τίποτα από αυτά, με τον Δήμαρχο να κάνει αναφορά στα δικαστήρια που εκκρεμούν εναντίον του κ. Γιαννακόπουλου και ιδίως αυτό με την κατηγορία της πλαστογραφίας το οποίο συνεχώς αναβάλλεται.

Συνεχίζοντας όμως στο θέμα των περιπτέρων που καταλαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο από τον νόμιμο, ο κ. Ζορμπάς κατηγόρησε τους προηγούμενους Δημάρχους ότι έκαναν συμφωνίες με τα καταστήματα και τα έκλειναν όταν αυτά προγραμμάτιζαν τις ανακαινίσεις τους – μάλιστα κάποιοι καταστηματάρχες το πρότειναν και σ’ αυτόν και τους έδιωξε από το γραφείο – με την αιτιολογία τη φθορά στις εκλογές.

Δήλωσε επίσης ότι τα περίπτερα έχουν διορία έως το Δεκέμβριο να συμμορφωθούν διαφορετικά θα κλείσουν.

Τότε ο κ. Γιαννακόπουλος επισήμανε ότι με το να κατηγορεί αυτόν συνέχεια ο Δήμαρχος δεν συσπειρώνει την ομάδα του αλλά την αποσυντονίζει  και αποχώρησε ακολουθούμενος από την δημοτική ομάδα του.