Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή” στη Δημοτική Αστυνομία

Αντιπροσωπεια της Ανεξαρτητης Δημοτικης Κινησης “ΝΙΚΗ για την Αγια Παρασκευη”, απο τους Γιαννη Σταθοπουλο Δημ. Συμβουλο και επικεφαλης της Κινησης και Σωτηρη Παπαμιχαηλ πρ. Δημ. Συμβουλο και μελος της Γραμματειας συναντηθηκαν σημερα Σαββατο πρωι 7/7 στα γραφεια της Δημοτικης Αστυνομιας της Αγ.Παρασκευης στην οδο Μεσογειων με εργαζομενους του κλαδου και συζητησαν διεξοδικα το θεμα της αιφνιδιας,αντιδημοκρατικης και παρανομης μεταταξης τους στην Ελληνικη Αστυνομια με επομενη κινηση την διαθεσιμοτητα.

Οι υπαλληλοι της Δημοτικης Αστυνομιας,ανδρες και γυναικες εχουν προσληφθει με διαγωνισμους προ ΑΣΕΠ και με ΑΣΕΠ μετα το 96 που εφαρμοσθηκε,ειναι 14 στην Αγια Παρασκευη και η εργασια τους ειναι ειδικου ανακριτικου υπαλληλου με περισσοτερες απο 30 αρμοδιοτητες και μεγαλα εσοδα για τον Δημο μας.Η αλληλεγγυη μας στον αγωνα τους για να μην μεταταχχουν,τεθουν σε διαθεσιμοτητα-απολυση ειναι δεδομενη!

Η Δημοτικη αρχη οφειλει να εκφρασει με συγκεκριμενες ενεργειες την αντισταση της Αυτοδιοικησης στον “αιφνιδιο θανατο” της Δημοτικης αστυνομιας.