Γέμισε η πλατεία για ένα μουσικό ταξίδι με τους “ΜΑΖΙ”

 

Τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα αντήχησαν στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής το βράδυ στις 14 Ιουλίου 2013. Αιτία το Μουσικό Ταξίδι που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη “Μαζί για την Αγία Παρασκευή” για να ευχηθεί στους συμπολίτες μας καλό καλοκαίρι.

Γέμισε με κόσμο η πλατεία μπροστά στον Ιερό Ναό, με ανθρώπους που πήγαν να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα. Ήταν ένα βράδυ ντυμένο με τραγούδια που ερμήνευσαν η Κατερίνα Τσιρίδου και η Νάντια Καραγιάννη και πλαισιωμένα  από τη μουσική της ορχήστρας του Καλογριά και του Φώντα Τζανίνη.

Δεν άργησε να ανέβει το κέφι και να αρχίσουν οι χοροί από μικρούς και μεγάλους, από άτομα κάθε ηλικίας με μεράκι.

Ο επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Γιαννακόπουλος ως σωστός οικοδεσπότης με χαμόγελο καλωσόριζε τον κόσμο. Ανάμεσα στους απλούς δημότες είδαμε μέλη της παράταξης, δημοτικούς συμβούλους, μέλη από τους συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία της πόλης. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά με αμείωτο κέφι και στόχος του ήταν, πέρα από τη χαρούμενη ανάσα μέσα στο καλοκαίρι, όπως έγραφε και η πρόσκληση να “πάρουμε δυνάμεις ώστε από το Σεπτέμβριο, όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη που θα ανατείλει μια καινούργια μέρα στην Αγία Παρασκευή”.