Για μια ακόμα φορά οι φίλοι του αντιδ/ρχου κ. Κωστόπουλου προσφέρουν στην πόλη

 IMG_9153 copyΟ Αντιδ/ρχος Οικονομικών κ. Τ. Κωστόπουλος με ένα μικρό μέρος των προϊόντων που παραδόθηκαν

Πριν λίγες μέρες  στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση με σκοπό τη διασκέδαση μεν και τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο δε.

Εκείνο το βράδυ παρακολουθήσαμε τον Αντιδ/ρχο Οικονομικών κ. Τίμο Κωστόπουλο να προσέρχεται με σακούλες γεμάτες τρόφιμα και να τις προσφέρει. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι την έκπληξη την κρατούσε για αργότερα.

Σήμερα λοιπόν, 26/9/13, το μεσημέρι στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίας Παρασκευής κατέφτασε ο κ. Κωστόπουλος με 1 τόνο τρόφιμα! (Μικρό μέρος των οποίων φαίνεται στη φωτογραφία). Στις 2:30μμ η προσφορά των πολύ καλών του φίλων και πλέον γνωστών σε όλους μας κων Α. Χανδρή (Ιπποτούρ) και Δ. Κακογιάννη (εταιρεία «Κύκνος»)  βρισκόνταν εκεί. Τη στιγμή που φήμες μιλούσαν για άδεια ράφια ο από μηχανής θεός με την προτροπή του Αντιδημάρχου έκανε για μια ακόμα φορά τη δωρεά του. Πολλές φορές έχουμε επαινέσει τους φίλους του κ. Κωστόπουλου για την προσφορά τους και πιστεύουμε ότι αξίζουν αυτούς τους επαίνους στο έπακρο. Να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι στιγμής εκ μέρους των τριών φίλων του κ. Κωστόπουλου (Τσουλούφρης, Χανδρής, Κακογιάννης), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο έχουν παραδοθεί συνολικά 10 τόνοι προϊόντων.

Είναι μια εποχή που πολλοί συνδημότες μας υποφέρουν από την κρίση και έχουν ανάγκη να αισθανθούν κάποιον να τους φροντίζει και να τους σκέφτεται. Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου ήταν εξάλλου η κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται. Όταν ο κ. Κωστόπουλος ανέλαβε την δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στόχος του ήταν η κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης κατοίκων του Δήμου μας, που αδυνατούν οικονομικά να ανταποκριθούν ώστε να διασφαλιστεί η συγκράτησης στοιχειωδών όρων διαβίωσης. Αυτό το στόχο πολύ συχνά διαπιστώνουμε ότι τον πετυχαίνει ακόμα και τώρα, που πλέον δεν αποτελεί το κύριο μέλημά του. Παρ’ όλες τις πολύ σοβαρές και δύσκολες απαιτήσεις & συνθήκες που αντιμετωπίζει στην Αντιδημαρχία (λόγω της οικονομικής ύφεσης και των συνεχών αλλαγών που δρομολογούνται από την κεντρική εξουσία) κάπου στην άκρη του μυαλού του δεν ξεχνά αυτό το στόχο.

Κατά τον ίδιο τρόπο που φροντίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο ο κ. Αντιδήμαρχος διαχειρίζεται με σύνεση και τα οικονομικά του Δήμου σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή όπου όλα είναι ρευστά και ασταθή. Οικονομική σοβαρότητα και κοινωνική αλληλεγγύη πλέκουν διαρκώς τον σεμνό χαρακτήρα του Αντιδημάρχου κ. Τίμου Κωστόπουλου.