Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα από τον ΠΗΓΑΣΟ-2 στο βόλλευ κορασίδων(video)

Pegasos-2

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα από τις κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ-2 αντιμέτωπες με την ομάδα ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΄ΓΑΙΑ΄-2 στον αγώνα που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Σπάτων. Στα πλαίσια του πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού της ΕΣΠΑΑΑ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αν και το αποτέλεσμα δεν τις δικαίωσε αφού έφτασαν μέχρι το ταϊ μπρεϊκ αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Οι δύο ομάδες κυνήγησαν το αποτέλεσμα πόντο-πόντο και η αγιοπαρασκευϊώτικη ομάδα έχασε μερικές καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να της είχαν φέρει τη νίκη. Οι αθλήτριες παρουσιάστηκαν έτοιμες να παλέψουν, με ομαδικό πνεύμα και αποφασιστικότητα.

Σε ένα γήπεδο με γεμάτες κερκίδες και θερμούς οπαδούς και από τις δύο πλευρές, δόθηκε ένας υπέροχος αγώνας, που πρώτα απ’ όλα ευχαρίστησε τα παιδιά μας. Ήταν ο πρώτος αγώνας για το φετινό πρωτάθλημα και ευχόμαστε στον ΠΗΓΑΣΟ να συνεχίσει με νίκες.

ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΄ΓΑΙΑ΄-2  –  ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2              3 – 2

 

Τα σετ:   25-19,   20-25,   25-10,   19-25   και 15-9

 

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Παίκτριες: Αγγελή Α., Μωραΐτη Α., Παπαδοπούλου Ε., Παπακωνσταντοπούλου Χ., Χινοπώρου Γ., Ασπρούδη Μ., Μαντζανά Μ., Σταυροπούλου Α. και Χατζηαποστόλου Δ.

————————————————————————————————————————-

Να ενημερώσουμε πως η ομάδα κορασίδων ΠΗΓΑΣΟΣ-1 αντιμετωπίζοντας την ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ στο γήπεδο της Ν. Μάκρης μετά από έναν δύσκολο αγώνα ηττήθηκε με 3-0 σετ.

Ο προπονητής κ. Αρματάς και τα κορίτσια του πάλεψαν για τη νίκη αλλά μάλλον δεν ήταν η μέρα τους.

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1             3 – 0

————————————————————————————————————————–

 

 








1ο

2ο