Εκδήλωση για την 192η επέτειο της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς από τους Αρκάδες

9

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 ο Σύλλογός μας τίμησε την 192η επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς με εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, η Δρ. Γεωργία Ρογάρη παρουσίασε το χρονικό της απελευθέρωσης ενώ η Γιάννα Κοτοπούλη απήγγειλε στίχους από τον Ύμνο εις την Ελευθερία που αναφέρονται στην απελευθέρωση της Τριπολιτσάς. Ακολούθησαν κεράσματα και συναυλία παραδοσιακής μουσικής με χορό και τραγούδι.1

.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Βασίλης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Σταθόπουλος και Αντρέας Γκιζιώτης. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κώστας Μανιάτη, ο πρώην Βουλευτής Αρκαδίας Δημήτρης Κωστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Αντώνης Σιδέρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Γουργούλης, Γεράσιμος Βλάχος, Μιχάλης Γαβράς, Γιάννης Σιδέρης, Σωτήρης Ησαίας και Αλέξης Μουστόγιαννης, η Γραμματέας του Συλλόγους Κοντοπεύκου- Παραδείσου -Πευκακίων Βούλα Κουτσογιάννη, ο αντιπρόεδρος των επαγγελματιών της πόλης Χρήστος Μαντζανας και ο Δημήτρης Μπεθάνης από το Σύλλογο του Τσακού  και ο Δημήτρης Γιαννακούρας από την εφημερίδα «Αρκαδικοί Ορίζοντες».

.
Σας στέλνουμε φωτογραφίες ενώ βίντεο από την εκδήλωση θα βρείτε στην διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=xZMhGPT9fUg
Σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το ιστολόγιο στη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://arkadesagiasparaskevis.blogspot.gr/  όπου αναρτούμε νέα και δράσεις του συλλόγου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γεν. Γραμματέας  

Γιάννης Λογοθέτης                                                          Κωστούλα Γιαννοπούλου