Ο Σύλλογος Κοντοπεύκου “δεν θα εμπλακεί στα προεκλογικά παιχνίδια κανενός”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου
Κοντοπεύκου-Παραδείσου- Πευκακίων
kontopeuko
Με αφορμή την συνάντηση του συλλόγου μας με τον κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο και την παράταξη “ΜΑΖΙ”, κατόπιν πρόσκλησής του προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα της περιοχής μας, σας κάνουμε γνωστό ότι : Στην συνάντηση αυτή στην οποία συμμετείχαν επίσης ο σύλλογος Πευκακίων και ο σύλλογος ανεγέρσεως ιερού ναού Αγ. Αναργύρων, ο κ. Γιαννακόπουλος μας ενημέρωσε για την δημιουργία νέας δημοτικής κίνησης με τη συμμετοχή του κ. Δημήτρη Αλεφαντή και άλλων καθώς και ότι ζητά την συνεργασία των συλλόγων.
.
Στην τοποθέτησή του, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Ματσούκας άσκησε κριτική στην δημαρχιακή θητεία Γιαννακόπουλου σε σχέση με τον σύλλογο καθώς και στην διαχρονική ανυπαρξία έργου όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή, η οποία συνεχίζεται και σήμερα. Επεσήμανε ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει σχέδιο για το Κοντόπευκο και ότι ο δήμος περιορίζεται στην συλλογή απορριμάτων και τον ηλεκτροφωτισμό.
.
Επειδή από την ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα agiaparaskevi-guide μετά την συνάντηση, επιχειρείται να δημιουργηθεί μια εικόνα αποδοχής και σύμπλευσης με τις επιδιώξεις του κ. Γιαννακόπουλου και του κ. Αλεφαντή, επισημαίνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι: Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος δεν θα εμπλακεί στα προεκλογικά παιχνίδια κανενός, θα διατηρήσει την αυτονομία του όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να διεκδικεί λύσεις σε χρόνια προβλήματα της περιοχής μας αξιώνοντας καλύτερη ποιότητα ζωής για τους συμπολίτες μας.
 
.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                                                                                     Η Γραμματέας
Γιώργος   Ματσούκας                                                                                                 Παρασκευή    Κουτσογιάννη
.