Νικητής ο ΠΗΓΑΣΟΣ-2 μέσα στη Γκράβα (volley-video)

17

Σε ένα ματς που διήρκεσε μόλις μια ώρα η ομάδα του Πηγάσου κατάφερε να επιβληθεί της Γκράβας κερδίζοντας και τα τρία σετ.

Ένα γρήγορο παιχνίδι με αρκετούς άσους για τα κορίτσια του Πηγάσου που βρέθηκαν σε μια καλή μέρα και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στους γονείς και φίλους που παραβρέθηκαν. Η ομάδα της Γκράβας προσπάθησε, αλλά τα λάθη δεν της επέτρεψαν να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις του Πηγάσου.

Ήταν η 3η αγωνιστική  στα πλαίσια του πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού της ΕΣΠΑΑΑ και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τις κορασίδες της Αγίας Παρασκευής. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γήπεδο στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Στην 4η αγωνιστική η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχει ρεπό και συνεχίζει το Σάββατο 2/11/13 αντιμέτωπη με την ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ-2 στη Βούλα.

 

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ-3  –  ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2        0 – 3

Τα σετ: 18-25,   15-25    και   11-25

 

Για τον ΠΗΓΑΣΟ-2

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Ν., Μωραΐτη Α., Παπανικολάκη Ν., Αγγελή Α., Καλοκαιρινού Μ., Παπαδοπούλου Ε., Ασπρούδη Μ., Μαντζανά Μ., Παπακωνσταντοπούλου Α., Σταυροπούλου Α., Χατζηαποστόλου Δ.

Για την ΓΚΡΑΒΑ-3

Προπονήτρια: Α. Θεολόγου

Παίκτριες: Μούχτη Ν., Χατζοπούλου Ρ., Καλαντέρη Ε., Μπώκου Α., Στάμου Γ., Νιαούρη Μ., Αδαμοπούλου Β., Σαντά Π., Μανιαβού Γ., Μοσχέτα Μ., Μητσοπούλου Μ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδροπούλου Μαρία  &  Κομιάνου-Γαλανοπούλου Φωτεινή
.

 




.