Έγινε ο απολογισμός του Συλλόγου Τσακού & διεξάγονται εκλογές για νέο ΔΣ

tsakosekloges copy

20/10/2013

Συνέλευση απολογισμού σήμερα για τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού και διεργασία εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης παρουσιάστηκαν από το τωρινό ΔΣ οι δράσεις και τα προβλήματα της περιοχής, οι διεκδικήσεις τόσο σε επίπεδο ελεύθερων χώρων και σχολείων όσο και πυρασφάλειας, καθαριότητας και πολιτισμού. Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Σαββίδης και ο γραμματέας κ. Τάσος Μίχας ενημέρωσαν για τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, τις συνεργασίες του συλλόγου. Τον σύλλογο τον έχουμε δει πολλές φορές να πρωτοστατεί σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τη γειτονιά δίνοντας μάχες μέχρι και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις υποψηφίων.

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς αναφέρθηκε στην βιοκλιματική ανάπλαση που συντελείται στην περιοχή και ενημέρωσε για την προσπάθεια που γίνεται να ενταχθούν και άλλες οδοί όπως η Επτανήσου και η Ειρήνης, ότι η δημοτική αρχή παλεύει για ότι καλύτερο για τους κατοίκους και έτσι θα συνεχίσει.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, τ. Δήμαρχος, υπογράμμισε τα έργα που ξεκίνησαν κατά την περίοδο που αποτελούσε διοίκηση του Δήμου και σημείωσε πως ακόμα και τώρα αν αντιληφθεί ότι κάποια έργα της Δημοτικής αρχής είναι πραγματικά προς όφελος των δημοτών θα σταθεί αρωγός.

Τις θέσεις τους εξέφρασαν στη συνέχεια και οι επικεφαλής παρατάξεων κκ Σταθόπουλος και Γκιζιώτης.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο κλίμα και με την παρουσία αρκετών τοπικών παραγόντων, με τη συμμετοχή όμως μικρότερου αριθμού κατοίκων-μελών σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει ο Τσακός.

Συναντήσαμε εκτός των προαναφερθέντων και τον επικεφαλής παράταξης κ. Μουστόγιαννη, τους αντιδ/ρχους κ. Παναγόπουλο, κ. Τσιαμπά, κ. Παπαδοπούλου, τους δημ. συμβούλους κ. Ησαΐα, κ. Κρητικίδη, κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, κ. Γαβρά, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ  κ. Παπασπύρο, κ. Αντωνοπούλου, την πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Μπασακίδου, τον π. Σταύρο Τρικαλιώτη των Αγίων Αναργύρων  και τα μέλη του συλλόγου κ. Μωραΐτη, κ. Μπεθάνη, κ. Κουτσουρά.

.

 







.