Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αγία Παρασκευή

parelasi 28-10-13 copy

Με λαμπρότητα γιόρτασε για μια ακόμα χρονιά  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την ιστορική επέτειο του “ΟΧΙ”. Ο εορτασμός ξεκίνησε με την καθιερωμένη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής όπου οι ιερείς της πόλης ευλόγησαν τις γαλανόλευκες σημαίες και τα λάβαρα των σχολείων και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων στην κεντρική πλατεία. Στεφάνι κατατέθηκε και στο μνημείο των Αγωνιστών της Πίνδου.

Ακολούθησε η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, των δημοτικών παραγόντων και των Διοικητών των στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στην πόλη.

Περήφανοι γονείς παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τους μαθητές που αποτελούν το μέλλον της χώρας να περνούν καμαρωτά. Τα παιδάκια των παιδικών σταθμών μας έκαναν για μια ακόμα φορά περήφανους με το δικό τους μοναδικό και γλυκό τρόπο, παρελαύνοντας με την Ελληνική σημαία στα μικρά και αθώα χέρια τους.

Τα κορίτσια και τα αγόρια των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, δημόσιων και ιδιωτικών, έδωσαν ζωηρό παρόν τηρώντας με σεμνότητα την παράδοση και αποτίοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές προγόνους που έδωσαν τη ζωή τους στα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας για να γευόμαστε όλοι εμείς μια ειρηνική ζωή.

Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με ηρεμία και με τη βοήθεια μια ηλιόλουστης ημέρας.