Με προβάδισμα στο Ζορμπά και 2η τη ΝΙΚΗ κλείνει η δημοσκόπηση του AgiaParaskevi-images

Με το ξεκίνημα του έτους 2013 και συγκεκριμένα στις 14 Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα AgiaParaskevi images ξεκίνησε μια δημοσκόπηση ώστε να διαπιστώσει το ενδιαφέρον των δημοτών σχετικά με τα πολιτικά και παραταξιακά πράγματα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Η δημοσκόπηση αφορούσε την προτίμηση σε συγκεκριμένες παρατάξεις και την πρόθεση ψήφου για τις Δημοτικές Εκλογές του 2014, υπήρχε βέβαια και η επιλογή ΑΛΛΟ/Η η οποία μας δικαίωσε, γιατί το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλές ανακατατάξεις και  παρουσία νέων ομάδων.

Μετά το πέρας 5 μηνών σας δώσαμε μια πρώτη εικόνα από τα αποτελέσματα έτσι όπως εσείς τα είχατε διαμορφώσει έως τότε.

Κλείνοντας πλέον 10 μήνες, θεωρήσαμε ότι έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό-παραταξιακό σκηνικό και εφόσον η δημοσκόπηση δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς την κατάσταση, θα πρέπει να κλείσει. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα έως και τις 31 Οκτωβρίου 2013.

Όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, σε σύνολο 2.212 ψήφων  έλαβαν:

Answer

Votes

Percent

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

486

22%

 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

290

13%

 

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

475

21%

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

122

6%

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ

78

4%

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

166

8%

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

280

13%

 

ΑΛΛΟ/Η

315

14%

 

Παρακολουθούμε ένα μικρό προβάδισμα της παράταξης του κ. Ζορμπά έναντι του κ. Σταθόπουλου με τη ΝΙΚΗ και στην τρίτη θέση είναι οι δημότες που αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα ήδη υπάρχοντα. Τέταρτοι οι ΜΑΖΙ ίσως λόγω των ανακατατάξεων που γίνονται στην ομάδα τους και σημαντικό ποσοστό παίρνει η Χρυσή Αυγή.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν απολύτως ανώνυμη, ασφαλής και αντικειμενική.

poll