Δύσκολο Σαββατόβραδο για τις κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ

Οι βραδινοί αγώνες του Σαββάτου δεν έφεραν γούρι στις ομάδες Κορασίδων βόλλευ του ΠΗΓΑΣΟΥ, γιατί τόσο η πρώτη ομάδα όσο και η εκτός συναγωνισμού δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Πάλεψαν δυνατά, τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως το αποτέλεσμα δεν τις δικαίωσε, αλλά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, γιατί όπως λένε το ταξίδι αξίζει. Αθλήτριες και κερκίδα ευχαριστήθηκαν δυνατά παιχνίδια με αρκετά σετ.

ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Αντιμετώπισε ισάξια τα Σπάτα στον αγώνα που έγινε το Σάββατο στις 20:30 στο κλειστό της Νότου και μετά από 5 σετ έφερε το αποτέλεσμα  2-3. Δύναμη και αγωνιστικότητα επέδειξαν τα κορίτσια του Θανάση Αρματά, όμως μετά από ένα εύκολο 2-0 ήρθε η ανατροπή.  Η αγωνιστική ήταν η τελευταία του α΄γύρου για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, και το ερχόμενο Σάββατο ξεκινά ο β΄γύρος που φέρνει τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής αντιμέτωπα με το Μαραθώνα.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1 – ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΄ΓΑΙΑ΄-1      2-3

 




 

*****************************

22

ΠΗΓΑΣΟΣ-2

Για την ομάδα εκτός συναγωνισμού του Πηγάσου το ταξίδι μέχρι τη Βούλα ήταν δύσκολο, ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση στις 21:30 λόγω προηγούμενου αγώνα της Α2 κατηγορίας και διήρκησε σχεδόν 2 ώρες. Βλέποντας από τους πόντους των σετ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι ήταν ένα φοβερό ματς και οι αθλήτριες του Γιάννη Παύλου άξιζαν με το παραπάνω τη νίκη. Αν αναλογιστεί κανείς ότι προσήλθαν στον αγώνα μόνο με μία προπόνηση μέσα στη βδομάδα θα καταλάβει ότι μπορούν να κάνουν θαύματα.

5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ  στον  α΄γύρο και

ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ-2 – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2            3-1

Τα σετ αναλυτικά: 29-27,   26-24,   9-25   και   25-22

Και μην ξεχνάτε υπάρχει και ο 2ος γύρος!!!