Την αποκατάσταση της αλήθειας ζητά ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς από το portal “aftodioikisi.gr”

Ανακοίνωση  Δημάρχου Αγίας Παρασκευής σχετικά με παραποίηση από το portal «αυτοδιοίκηση www.aftodioikisi.gr»

της σημερινής ανακοίνωσής του για τα γεγονότα της ΕΡΤ

ZorbasVasilis

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα του portal «αυτοδιοίκηση www.aftodioikisi.gr»,με τίτλο «Υπέρ της επέμβασης των ΜΑΤ στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής», το οποίο επίσης αναπαρήχθη από μερίδα τοπικού ηλεκτρονικού τύπου, και το οποίο, σε πλήρη αντίθεση με κάθε κανόνα δεοντολογίας, παραποιεί την ανακοίνωσή μου σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα της ΕΡΤ, επιθυμώ να καταστήσω σαφή τα εξής :

Στο δημοσίευμα αναπαράγονται τμήματα της ανακοίνωσής μου, έχοντας αφαιρεθεί άλλα τα οποία οδηγούν στα αντίθετα από τον τίτλο του δημοσιεύματος συμπεράσματα.

Με διάθεση να αποκαταστήσω την αλήθεια για την σωστή ενημέρωση των πολιτών, επικοινώνησα με τον Διευθυντή του portal«αυτοδιοίκηση www.aftodioikisi.gr», κ. Χρίστο Βούζα ζητώντας του το αυτονόητο: Να συμπεριληφθεί  στο ως άνω δημοσίευμα και το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής μου ή να προστεθεί παραπομπή σε αυτό μέσω ενεργού linkστην αντίστοιχη ανάρτηση της Επίσημης Ιστοσελίδας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Με τον τρόπο αυτό ο αναγνώστης θα είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί και για το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής μου, έτσι ώστε να είναι σε θέση να σχηματίσει την δική του αντικειμενική άποψη.

Μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον κύριο Βούζα ,η παραπάνω πρότασή μου δεν έγινε δεκτή.

Για την τάξη, παρατίθεται για μια ακόμα φορά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής μου. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!

Ανακοίνωση  Δημάρχου Αγίας Παρασκευής σχετικά με

τα χθεσινά γεγονότα της ΕΡΤ

«Στις 12 Ιουνίου είχα εκφράσει την αντίθεσή μου στον τρόπο κλεισίματος της ΕΡΤ. Είχα επίσης δηλώσει ότι είμαι υπέρ του εξορθολογισμού των δαπανών, της διαφάνειας και της εξυγίανσης του Δημόσιου Τομέα, όταν αυτό γίνεται με τις υπηρεσίες εν λειτουργία. Δικαιώθηκα απολύτως από την απόφαση του ΣτΕ.

Στις 25 Ιουνίου ,με επιστολή μου προς το Δ.Σ της ΠΟΣΠΕΡΤ, επεσήμανα τη θέση μου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να αποκατασταθεί η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης. Στην επιστολή μου αυτή δεν έλαβα έως σήμερα απάντηση.

Σήμερα έχω να δηλώσω τα εξής :

1)      Κανένας δεν έχει δικαίωμα να καταλαμβάνει δημόσια κτίρια.

2)      Είμαι διαχρονικά υπέρ της τήρησης της νομιμότητας καθώς αυτή αποβαίνει τελικώς υπέρ των ασθενέστερων, καθότι οι ισχυροί πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεφεύγουν.

Τέλος κάνω έκκληση προς όλες τις πλευρές να δείξουν αυτοσυγκράτηση, έτσι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ηρεμία της πόλης.»

 

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου, καλώ για άλλη μια φορά το portal«αυτοδιοίκηση www.aftodioikisi.gr» να δημοσιεύσει και το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής μου.

 

Βασίλης Ζορμπάς

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής