Η Ολυμπιονίκης Ξιφασκίας Βασιλική Βουγιούκα στην Ελληνογαλλική Σχολή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Βρέθηκε χθες στη Σχολή μας η Ολυμπιονίκης Ξιφασκίας Βασιλική Βουγιούκα. Ας δούμε πως παρουσιάζει την επίσκεψή της στη Σχολή ο γυμναστής μας Κώστας Μπουμπούκης :

« Οι μαθητές της Α” και Β” γυμνασίου του Ελληνικού τμήματος  και των τάξεων CM2 A,B,D του γαλλικού δημοτικού, είχαν την ευκαιρία σήμερα να συναντηθούν ,να συνομιλήσουν και να εξασκηθούν στην ξιφασκία με την Ολυμπιονίκη μας Βασιλική Βουγιούκα την οποία συνόδευε ο προπονητής κ.Ανδρέας Δουβής.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2012 που μας τίμησε με την παρουσία της, ενθουσίασε και κατέκτησε τις ψυχές των παιδιών μας, με το ήθος, την αμεσότητα και την απλότητά της, εκπέμποντας θετική ενέργεια και κάνοντάς μας εθνικά υπερήφανους.

Της οφείλουμε ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και της ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας την εκπλήρωση των στόχων της στις πίστες της ξιφασκίας και στη ζωή…»

.

Οι μαθητές μας παρακολούθησαν την επίδειξη ξιφασκίας με τον προπονητή της κ. Ανδρέα Δουβή, και εκεί έμαθαν πολλά όπως (το πιο βασικό για τα παιδάκια που έβλεπαν τα ξίφη), ότι είναι απολύτως ασφαλές άθλημα, εφόσον γίνεται σωστά.

Όμως ψάχνοντας βρήκαμε και άλλες πληροφορίες που δείχνει μια αθλήτρια με ήθος, πιστή στα αθλητικά ιδεώδη και στην προσφορά…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

πηγή: blogs.sch.gr