Μονοδρόμηση οδών ζητά ο Σύλλογος Τσακού (σημ. images: η ευθύνη βαραίνει όλους τους Δημάρχους)

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Συλλόγου Τσακού με πρόταση για μονοδρόμηση ορισμένων οδών στην περιοχή Τσακού. Θα συμφωνήσουμε με το Σύλλογο, όμως οφείλουμε να  κάνουμε μία επισήμανση:

Το πρόβλημα της επικινδυνότητας των συγκεκριμένων οδών και η ανάγκη μονοδρόμησης τους δεν είναι κάτι νέο, το διάβημα αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει και κατά τη θητεία των προηγούμενων Δημάρχων. Αν πάρουμε ως ορόσημο το 2003 έτος ίδρυσης του Συλλόγου θα δούμε ότι διοίκησαν οι κοι Σιδέρης, Γιαννακόπουλος και Ζορμπάς, επομένως δεν αποτελεί ευθύνη μόνον του νυν Δημάρχου αλλά και των προηγούμενων.

Φυσικά δεν ακυρώνουμε την προσπάθεια του Συλλόγου Τσακού, αντίθετα τη στηρίζουμε.

**********************************

Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού επανέρχεται στο θέμα των οδών Λευκωσίας & Γοργοποτάμου ύστερα από το νέο θανατηφόρο ατύχημα.

 

 

Με την δυσάρεστη αφορμή του δυστυχήματος που έγινε πριν λίγες ημέρες στην περιοχή του Τσακού και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Λευκωσίας και Γοργοποτάμου, ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού έστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής με την οποία ζητά επιτακτικά την κυκλοφοριακή ρύθμιση και μονοδρόμηση των δρόμων της ευρύτερης περιοχής (των οδών Λευκωσίας, Νικηταρά, Γοργοποτάμου, Κυκλάδων, Δοϊράνης, Κ. Σαμουήλ κ.α.) και την τοποθέτηση σημάνσεων STOP στη συγκεκριμένη διασταύρωση  ώστε οι διερχόμενοι οδηγοί να αναγκάζονται να κόβουν ταχύτητα.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει θιγεί από τον Σύλλογο κατά το παρελθόν και το οποίο αναφέρεται παρακάτω:

_2013_Page_2