Απλή γυναικεία περιέργεια …Της Λένας Μαρκή

    Αυτή η σταθερότητα και η ίσια γραμμή που ακολουθούν μερικοί δεν σταματά να με εκπλήσσει. Από τη μια είναι η συμπαράσταση προς τους αναξιοπαθούντες και οικονομικά βασανιζόμενους συμπολίτες μας και η έμπρακτη απόδειξη με τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων και την παραμονή (!) μες το κρύο στο πεζοδρόμιο προς χάριν των, και από την άλλη η παράθεση ενός «μικρού» κεράσματος σε μαγαζί της πόλης (στηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα) στους ημετέρους.

    Εντάξει τώρα και σεις αμέσως να πάει το μυαλό σας στο πονηρό, αφήστε τα σχολιάκια του τύπου «ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται», ο άνθρωπος για τη γιορτή του ήθελε να κεράσει. Μαζεύτηκαν θα μου πείτε 200+ άτομα, ε, τι να κάνει να τους διώξει; Υποχρεώσεις είναι αυτές και δεν είναι καιρός τώρα να διώχνουμε φιλίες, δεν επιτρέπεται.

    man-photoΚαι αφού τους μάζεψε που τους μάζεψε να μην το πει και παρά έξω να δει ο κόσμος ότι είναι large τύπος και το φυσάει το χρήμα; Γι’ αυτό ας βγάλουμε και μια φωτογραφία, έτσι τυχαία μη νομίζετε ότι έγινε σκόπιμα. Να, κάποιος καλεσμένος δοκίμαζε αν βγάζει χωρίς φλάς το κινητό του δηλαδή.

    Εγώ όμως ως γυναίκα που είμαι και προσέχω τη λεπτομέρεια, έψαξα στη φωτό να βρω τον εορτάζοντα οικοδεσπότη. Έψαξα, ξαναέψαξα και τελικά τον ανακάλυψα κρυμμένο ανάμεσα στον κόσμο και πίσω από κάτι μουτζούρες που είχε η φωτογραφία και εμπόδιζαν την ορατότητα.  

    Άρχισε να με τρώει η περιέργεια (γυναίκα γαρ). Τσακωμένος με το φωτογράφο να είναι; Δεν την έβγαζε μόνος του καλύτερα; Μα καλά εξέχων πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας είναι, οικονομικά ευκατάστατο και να μην έχει ένα φωτογράφο της προκοπής δίπλα του; Σας λέω πολύ μου κακοφάνηκε, όχι τίποτε άλλο, αλλά να βρε παιδιά ήθελα να δω τι φορούσε.

    Ίσως θα πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά να αλλάξει επάγγελμα και ν’ ασχοληθεί ο ίδιος με τη φωτογραφία ώστε να έχει τέλεια αποτελέσματα, μιας και τον τελευταίο καιρό κατά γενική ομολογία ασκεί συχνά πυκνά αυτό το χόμπι. Σε όποια εκδήλωση και να βρεθεί τσακ τραβάει και μια-δυο φωτογραφίες.

    Πολύ θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει την απάντηση για το τι συνέβη να μου πει  και μένα για να μου φύγει ο καημός.

    Υ.Γ. Κοίτα μια γυναικεία κακιούλα που μου ήρθε τώρα στο μυαλό: για τους 50-100 συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα ζητήθηκε η συνεισφορά των υπόλοιπων δημοτών, για τους 200+ «δικούς μας» μπήκε το χέρι στην τσέπη …

     

    Λένα Μαρκή

     lena1

     —–

    Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

    Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook