Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Αλλαγή φρουράς στην ΚΑΠ, Αποσκίτης στη θέση του Χατζηπανηγύρη

Αλλαγή φρουράς στην ΚΑΠ, Αποσκίτης στη θέση του Χατζηπανηγύρη

xatzipanhgyrhs_1Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Χατζηπανηγύρη.

“Ήταν μια απόφαση δύσκολη για μας, γιατί ο Νίκος είναι πάνω και πρώτα απ’ όλα φίλος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την ΚΑΠ. Μπορεί να μην κάθεται πλέον στην καρέκλα του προπονητή, αλλά είμαι σίγουρος πως στον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα βρίσκεται δίπλα μας, στην εξέδρα, αφού αγαπάει την ομάδα όσο λίγοι” δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρος Άρχος.

“”Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Θεωρώ ότι ακόμα η ΚΑΠ έχει τη δυνατότητα να παλέψει την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά ένιωσα πως χρειάζονταν ένα ταρακούνημα, προκειμένου οι παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω, σε μια κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο.

Ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα, δεν μπορούσα να το κάνω τώρα. Ένιωσα πως αυτή η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη κι εύχομαι να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σημασία έχει το “εμείς” κι όχι το “εγώ“, το οποίο προσωπικά ουδέποτε προέβαλλα, όσα χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα.

Εύχομαι στην ΚΑΠ καλή επιτυχία και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την παραμονή στην Α2 κατηγορία” δήλωσε ο Νίκος Χατζηπανηγύρης.

———————————

aposkitisΗ Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Δημήτρη Αποσκίτη, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Η Αγία Παρασκευή είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα. Δεν ξεχνώ ότι πριν από χρόνια στάθηκαν δίπλα μου, σε μια σημαντικήστιγμή της διαδρομής μου. 

Διαδέχομαι έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον σύλλογο και για τον οποίο μόνο σεβασμός αξίζει.

 Όσον αφορά στην ομάδα και στο τώρα, δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για δηλώσεις. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να σταθούμε στην κατηγορία, συνεχίζοντας τη δουλειά του Νίκου, προσπαθώντας να αλλάξουμε την ψυχολογία των παιδιών.

 Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλεύουμε για κάθε μπάλα».

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook