«Νίκη Πολιτών»: Ακούμε τις απόψεις σας για τις κυκλοφοριακές αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή της Πλ. Ύδρας

Κάτοικοι της οδού Κοσμά Αιτωλού, όπως έχει συμβεί και με κατοίκους άλλων οδών της ευρύτερης περιοχής πέριξ της Πλατείας Ύδρας, διαμαρτύρονται για τις τελευταίες κυκλοφοριακές αλλαγές. 

Δημοσιεύουμε τις παρατηρήσεις-προτάσεις τους:

1.Η οδός Φειδίου πρέπει να αντιδρομηθεί

2.Στην οδό Κοσμά Αιτωλού πρέπει να επιτραπεί η κίνηση σε δυο κατευθύνσεις όταν τα οχήματα έρχονται από την οδό Τρικάλων.

3.Εναλλακτικά θα μπορούσε να αντιδρομηθεί η οδός Τρικάλων μετά το Γαλλικό Κολλέγιο (τα οχήματα στρίβουν στις οδούς Αγ. Σοφίας ή Χλόης ή ευθεία στην Πραξιτέλους).

4.Η οδός Κ. Παλαιολόγου έχει δεχθεί μεγάλο όγκο οχημάτων.

5.Θετικό γεγονός θεωρούν την αντιδρόμηση της οδού Δαβάκη, όπως και την μονοδρόμηση της οδού Παπαδιαμάντη.

Υπάρχουν και άλλες παρατηρήσεις σε πολλές οδούς (π.χ. Περικλέους, Θεμιστοκλέους κ.α.).

Η ανάρτηση μας έχει σκοπό, να γίνει ψύχραιμος διάλογος στο διαδίκτυο πέραν της διαβούλευσης του Δήμου.

22 Σεπτεμβρίου 2026

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο  X(Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.