Γεύμα αγάπης για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας

1403690_506985869408561_355000671_o

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς υποδέχτηκε στο καθιερωμένο «Γεύμα Αγάπης», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα « Μαυρομάτης», συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας με την ευγενική συνδρομή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας « Μαυρομάτης», κ. Δημήτρη Σερβίου.

Στον φιλόξενο χώρο της, πενήντα συνδημότες μας, απόλαυσαν πλούσια εδέσματα και γλυκίσματα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κ. Γερασιμία Μουχτούρη, καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκαν υγεία και ευημερία για το νέο έτος.
Εξέφρασαν επίσης τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Δημήτρη Σερβίου και την οικογένειά του για την συμπαράσταση τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου.

Παρόντες ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου , η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαργαρίτα Καβρουδάκη- Δημητρίου, ο Ιερέας της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αντωνία Γκίνη, και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης κ. Ευλαμπία Κανέλλου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook