Με σπουδαίες βραβεύσεις έγινε η κοπή της πίτας του Τσακού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε απόψε ο Σύλλογος Τσακού στην τοπική ταβέρνα “Μουριά” με παρέα πολλούς φίλους. Όπως πάντα συγκέντρωσε πολύ κόσμο και δημοτικούς παράγοντες. Άψογοι οικοδεσπότες υπήρξαν τα μέλη του ΔΣ και δημιούργησαν μια ζεστή και χαρούμενη γιορτή.

Ο σύλλογος Τσακού έχει αναπτύξει σπουδαία δράση στην περιοχή και στο λόφο Τσακού και στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε καταφέρνει και βοηθάει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τροφής και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγιναν δύο βραβεύσεις. Βραβείο απονεμήθηκε για την προσφορά τους στην κ. Αναστασία Γιαννάκη (προϊσταμένη του παιδικού σταθμού στη Λάδονως)

και στον πρόεδρο του Συλλόγου Άγιος Ιωάννης κ. Παναγιώτη Βαβουγυιό. Για τον κ. Βαβουγυιό μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τόσο ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς που απένειμε και το βραβείο, όσο και ο πρόεδρος κ. Σαββίδης και τα μέλη του ΔΣ του Τσακού κ. Μίχας και κ. Κουτσουρά. Ο κ. Βαβουγυιός  βρισκόταν στην Κρήτη και επέστρεψε μόνο για τη βράβευση, όπως είπε ο ίδιος έχει πολύ καλές σχέσεις με το Σύλλογο του Τσακού και με τη Δημοτική Αρχή και θα έχει με οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook