Τιμήθηκε από την ΕΠΣΑ ο Γενικός Αρχηγός της SANTA κ. Μάριος Τζώρτζης

Στην ετήσια εκδήλωση της κόπης της πίτας της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ μέσα σε όλες τις βραβεύσεις που εγίναν υπήρχε και μία η οποία τιμάει την ομάδα μας. Τιμήθηκε ο επι 35 περίπου χρόνια Γενικός Αρχηγός, Μέλος όλων των ΔΣ απο το 1979 και μετά αλλά πάνω απο ολά φίλαθλος της ομάδας μας κ.ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αθηναικό ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια στον κ.Μάριο και είναι κάτι που τιμάει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα μας.
Ακολουθεί ένα μικρό βιογραφικό του:

Ο Μάριος Τζώρτζης γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή .

Από την εφηβική του ηλικία διακρίθηκε στα αγωνίσματα του στίβου και τιμήθηκε με πολλά μετάλλια ως μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων. 

Από το 1970 έως το 1979 ήταν Ποδοσφαιριστής της ομάδας Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής.
Από το 1979 έως και σήμερα χωρίς διακοπή είναι μέλος του Δ.Σ. και τα περισσότερα χρόνια Γενικός Αρχηγός της ομάδας με προέδρους τους Ξενοφώντα Ρούσση, Παναγιώτη Μουτζουρίδη,  Βαγγέλη Σταθόπουλο και Δημήτρη Μανιάτη.

Συμμετείχε σε περισσότερους  από 1300 αγώνες στον πάγκο της ομάδας  σαν Γενικός Αρχηγός  με σημαντικότερες  διακρίσεις :

Το  1991 – 1992 κατακτά το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και ανεβαίνει για πρώτη φορά στην  Δ΄ Εθνική.

Την ίδια χρονιά ανακηρύσσεται 1η φορά στην ιστορία της κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Αθήνας στον τελικό που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο  με αντίπαλο την Α.Ε. Χαλανδρίου με σκορ 2-0.

Το 2003 – 2004 η ομάδα ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Α ΄Αθήνας και ανεβαίνει στην Δ΄Εθνική.

Το 2004 -2005 κατακτά για 2η φορά στην ιστορία της το κύπελλο ΕΠΣΑ στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας «Α. Νικολαίδης» με αντίπαλο τον «Αίαντα Ταύρου».

Το 2007-2008 ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής πάντα  επί προεδρίας Βαγγέλη Σταθόπουλου κάνει το  μεγάλο άλμα. Τερματίζει πρωταθλήτρια ομάδα στην Δ΄ Εθνική. 

Ταυτόχρονα  το 2008 στον  35ο τελικό της Ε.Π.Σ. Αθηνών κατακτά το 3ο Κύπελλο επικρατώντας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ  με 3-2.

  Το  2008 – 2009 και 2009 – 2010 έχει παρουσία  στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook