Συνεργασία Δημάρχου Β. Ζορμπά με την Παναττική Επιτροπή κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας

keraies

Με επιστολή μέλους της προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, η Παναττική Επιτροπή κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη συμβολή και αρωγή  του Δημάρχου στις διαδικασίες απομάκρυνσης κεραίας μεγάλης ισχύος που λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, «η Παναττική Επιτροπή κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας λειτουργεί νόμιμα κατά το άρθρο 107 του Α.Κ. ως ομάδα πολιτών με μοναδικό σκοπό την προφύλαξη από τις ακτινοβολίες των κεραιών κινητής τηλεφωνίας». Διευκρινίζεται επίσης ότι η Επιτροπή τοποθετείται «κατά των κεραιών που τοποθετούνται σε απόσταση κινδύνου από τα σπίτια μας ΟΧΙ κατά των κινητών τηλεφώνων».

Συγκεκριμένα , το ιστορικό όπως αναλύεται στην επιστολή έχει ως εξής :

Στην ταράτσα της ΕΡΤ είχε τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Πολίτες ενημέρωσαν την Παναττική Επιτροπή και ζήτησαν παρέμβασή της.

Στη συνέχεια έγινε έγγραφη καταγγελία από την Παναττική Επιτροπή στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών &Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.).

 Οι υπεύθυνοι της Ε.Ε.Τ.Τ. έστειλαν συνεργείο προκειμένου να διενεργήσει πραγματογνωμοσύνη. Η κεραία δεν είχε άδεια, ήταν μεγάλης ισχύος, ως εκ τούτου «κατέβηκε» και δεν εκπέμπει πια.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook