Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων έκοψε την πίτα του

pita Kontopeuko 2014 copy

Η αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού συγκέντρωσε σήμερα τα μέλη του Συλλόγου Κοντοπεύκου. Αφορμή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου που συνοδεύτηκε από ευχές για την νέα χρονιά και ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ματσούκας ενημέρωσε επίσης ότι θα έπρεπε να γίνουν οι εκλογές του συλλόγου στο τέλος του μηνός αλλά για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις πέρι εμπλοκής του συλλόγου στις εκλογές, μετατίθονται στις αρχές του Ιουνίου. Όπως είπε ο κ. Ματσούκας ο σύλλογος είναι έξω και πέρα από πολιτικές παρατάξεις. Επίσης ενημέρωσε ότι στις 20 Μαρτίου υπάρχει η δίκη με τον κ. Γεωργίου για το θέμα ΙΟΛΑ και ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου.

Ο κ. Ματσούκας ζήτησε να πάρει το λόγο ως τιμής ένεκεν ειδικότερα ο κ. Μιχάλης Γαβράς, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχει αγωνιστεί για το Κοντόπευκο και για το κτήμα Ιόλα. Γεγονός που το αναγνωρίζει και η σελίδα μας και πιστεύουμε ότι ο κ. Γαβράς έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην πόλη μας.

Ευχές εξέφρασαν τόσο ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, όσο και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων και στο τέλος έκοψαν την πίτα ο πρόεδρος κ. Ματσούκας μαζί με το Δήμαρχο κ. Ζορμπά έχοντας στο πλευρό τους τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου.