Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Θεραπεία Ψυχής” από την Ι. Αρχιεπισκοπή & τον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής

IMG_2800 copy

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών τίμησε για μια ακόμα χρονιά την πόλη μας διοργανώνοντας σε συνεργασία με τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής ημερίδα με θέμα “Θεραπεία Ψυχής”.

Η ημερίδα έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Da Vinci σήμερα, Κυριακή 16/2/14, η οποία ξεκίνησε με προσευχή και προσφώνηση από τον π. Διονύσιο Κατερίνα και ακολούθως  σε δύο συνεδρίες παρουσιάστηκαν θέματα όπως: “Αληθινή ψυχική υγεία”, “Η ψυχολογική αξιολόγηση των κληρικών”, “Θεραπευτικές μεταλλάξεις στην εκκλησιαστική ζωή” κ.α.

Εισηγήσεις έγιναν από τους: Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας Ευσεβίο, Κωνσταντίνο Καρακατσάνη Καθηγ. Πυρηνικής Ιατρικής ΑΠΘ, Γεωργίο Χασούρο Βιολόγο,  Πρωτοπρ. Ιωάννη Χατζηθανάση, πτυχ. Παντείου και Θεολογίας, εφημ. Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής,  Αρχιμ. Σαράντη Σαράντο, Θεολόγο-Φιλόλογο, Αρχιμ. Τύχωνα καθηγουμένου Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους και Μητροπολίτη Προικοννήσου Ιωσήφ.

Συντονιστής της Α’ Συνεδρίας ήταν ο  Πρωτ. Ιωάννης Φωτόπουλος, πτυχ. Νομικής και Θεολογίας και της Β΄Συνεδρίας ο Πρωτ. Κωνσταντίνος Κουνάλης, Θεολόγος.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αίθουσα γέμισε από συμπολίτες μας που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα όσα ελέχθησαν. Επίσης παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις και ιερείς των ναών του Δήμου. Παρών και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς καθώς και δημοτικοί παράγοντες και μέλη συλλογικοτήτων του Δήμου.

IMG_2816 copy

IMG_2809 copy

IMG_2827 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook